Založ si blog

BEZMOCNOSŤ!

Cirkus a teatro ,ktoré boli spustené v réžii vládnuceho ZLEPENCA ako hon na pána prezidenta Kisku ohľadom jeho služobných ale aj súkromných ciest domov za rodinou do Popradu na odporúčanie ministra zodpovedného za jeho bezpečnosť naberá na obrátkach a ztraumatizovane  voličské stádo súdruha plukovnika je po každej ceste pána prezidenta vo vytržení!

Presne takto ako včera  vystrájalo  po prvej  ,,zbabranej“ ceste  autom z BA do KK a domov do Popradu ,tak presne tak dnes vystrája po prvej ceste vlakom ,ukazuje svoju pravú tvár a hovorí jasnou rečou kto a aký je volič súdruha plukovníka. To ,čo dokázalo a ešte vždy dokazuje táto frustrovaná a zmanipulovaná časť voličského spektra v tomto ne právnom Bananystane  naháňa slušným občanom husiu kožu, zimomriavky a strach a zákonite ho  ich správanie privádza k otázke , či sú to vôbec ľudia? Toľko nenávisti,zloby hnevu sprevádzaných nekontrolovanými návalmi emócií sa len tak hocikde nevidí . A je pri tom zaujímavé sledovať aj blogerov -schizofrenikov, ktorí tak strašne rád skladajú verše o láske a píšu blogy o človecenstve ,ale z času na čas potrebujú ventilovať v koži hyeny ! A to presne tak ,ako tí ktorí si ich opantali v predvolebnom ošiali o moc a teraz vládnu ich smutným osudom!!!

Ale nerchám už chameleonov v pokoji a omyle a chcem sa ich opýtať na vyhodnotenie  obidvoch jazd pána prezidenta a to hlavne čo sa týka ich finančných nákladov .  Ako všetci dobré vieme tak aj pán prezident Schuster použil až raz vlak z BA do KE a o spiatočnej ceste sa už nepísalo a ani nehovorilo a presne tak to bolo aj s cestou pána prezidenta Kisku .Cesta z BA do  PP bola v centre záujmu novinárskych prostitutiek a paparazzi ,no o spiatočnej ceste už nikto ani len nemukol ! A asi prečo?Takže koľko vlastne stojí jedná cesta autom ,vlakom so všetkým čo k nej v prípade pána prezidenta patrí  ?! Prečo že to aj pán prezident Schuster použil len raz cestu vlakom ???

 

 

Tak še to robí do tej pšej maceri! Na vichodze Ficilii ľudzi ňezaújima dajaki noví Trestní zákon a zoštatňeňe verejnoprávnej RTVS , aľe toto či dostaňu dochodky a budú mac robotu !

18.03.2024

Tak veľmi a bars múdro sa vyjadril jeden šaľeni vichodňar na poste ministra MPSVaR v priamom prenose v jednej televízii ,ktorému samozrejme zase ušlo aj to ,že protesty proti de kriminalizacie mafiánov na Slovensku a z poľovníckych chát ,ale aj proti zoštátneniu verejnoprávnej RTVS sa konali ,konajú a budú aj naďalej konať aj na východe Ficilie a to dokonca aj v jeho rodnom [...]

Kotleba , Uhrik , Mazurek , kde ste do tej psej matere ?

09.03.2024

Úvodom opäť upozorňujem jedno bunkovcov z búdy na Súmračnej , že ani tento blog nie je určený pre ich jednu bunku ,ktorá je naSMERovaná len SMERom k ich a nimi milovanému RUssKU! Ako je možné ,že rozosievači nenávisti , xenofóbie ,neznášanlivosti k iným farbám a rasám akou je biela ešte nie sú na námestiach po celej FICILII a neburcujú ich LYSOHLÁVKY k atakom a [...]

Som , alebo nie som suverén do tej psej matere? ! Tak na čo mám meniť svoj charakter a všetko zo mňa vychádzajúce?

07.03.2024

Úvodom opäť upozorňujem jedno bunkovcov z búdy na Súmračnej ,ktorí milujú svojho SPASITEĽA & MESIÁŠA ,nepoznajú význam objektivity a hnusia sa pohľadu do zrkadla ,že ani tento blog nie je určený im a im pokriveným charakterom bez svedomia! Hovorí sa ,že len blázon sa nepoučí ani z vlastných chýb a najväčšími chybami v našich životoch sú tie z ktorých sme sa [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 139
Celková čítanosť: 445005x
Priemerná čítanosť článkov: 3201x

Autor blogu

Kategórie