Založ si blog

BEZMOCNOSŤ!

Cirkus a teatro ,ktoré boli spustené v réžii vládnuceho ZLEPENCA ako hon na pána prezidenta Kisku ohľadom jeho služobných ale aj súkromných ciest domov za rodinou do Popradu na odporúčanie ministra zodpovedného za jeho bezpečnosť naberá na obrátkach a ztraumatizovane  voličské stádo súdruha plukovnika je po každej ceste pána prezidenta vo vytržení!

Presne takto ako včera  vystrájalo  po prvej  ,,zbabranej“ ceste  autom z BA do KK a domov do Popradu ,tak presne tak dnes vystrája po prvej ceste vlakom ,ukazuje svoju pravú tvár a hovorí jasnou rečou kto a aký je volič súdruha plukovníka. To ,čo dokázalo a ešte vždy dokazuje táto frustrovaná a zmanipulovaná časť voličského spektra v tomto ne právnom Bananystane  naháňa slušným občanom husiu kožu, zimomriavky a strach a zákonite ho  ich správanie privádza k otázke , či sú to vôbec ľudia? Toľko nenávisti,zloby hnevu sprevádzaných nekontrolovanými návalmi emócií sa len tak hocikde nevidí . A je pri tom zaujímavé sledovať aj blogerov -schizofrenikov, ktorí tak strašne rád skladajú verše o láske a píšu blogy o človecenstve ,ale z času na čas potrebujú ventilovať v koži hyeny ! A to presne tak ,ako tí ktorí si ich opantali v predvolebnom ošiali o moc a teraz vládnu ich smutným osudom!!!

Ale nerchám už chameleonov v pokoji a omyle a chcem sa ich opýtať na vyhodnotenie  obidvoch jazd pána prezidenta a to hlavne čo sa týka ich finančných nákladov .  Ako všetci dobré vieme tak aj pán prezident Schuster použil až raz vlak z BA do KE a o spiatočnej ceste sa už nepísalo a ani nehovorilo a presne tak to bolo aj s cestou pána prezidenta Kisku .Cesta z BA do  PP bola v centre záujmu novinárskych prostitutiek a paparazzi ,no o spiatočnej ceste už nikto ani len nemukol ! A asi prečo?Takže koľko vlastne stojí jedná cesta autom ,vlakom so všetkým čo k nej v prípade pána prezidenta patrí  ?! Prečo že to aj pán prezident Schuster použil len raz cestu vlakom ???

 

 

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467370x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie