Založ si blog

Slovenský ekonomický zázrak!

Kde bolo ,tam bolo ,za siedmymi horami a siedmymi riekmi v strede Europy v krajine ktorá sa Ficiliou nazýva sa stal opäť zázrak !No už nie ten v podobe SKUTOK SA NESTAL alebo nedaj Bože VYHRAJ VOĽBY A MÔŽEŠ VŠETKO ,ale rovno ekonomický a to nie hoci aký !  A kto z neho bude opäť profitovať ? Nuž predsa štát ,ktorý nevídaný ekonomicky zázrak  zase hodila na krk živnostníkom a zamestnávateľom ,ktorí budú musieť na základe tohto zázraku hlbšie siahnuť do vrecák a cez plánovanú  zvýšenú  minimálnu mzdu ,zvýšené príplatky za nočné a nad časy  budú platiť aj zvýšené odvody do štátnej kasy ,ktorá je vraj v nevídanej kondícii a je dokonca označená ako zázrak ekonomiky pod vedením súdruha plukovnika a polit mafii, ktorá aj jeho riadi už desiaty rok!

Normálny človek ,bežný zamestnanec ale aj každý jeden slušný človek sa tomuto zázraku iste teší a už je plný očakávania ,kedy a ako sa prejaví v jeho peňaženke a živote. No ja sa skúsim spýtať súdruha plukovnika takto .Prečo že to na základe tohto zázraku neklesá daň na potraviny ,spotrebná daň na pohonné hmoty ,alkohol a cigarety ,neklesajú poplatky za rôzne administratívne úkony štátu  a hlavne prečo neklesajú ceny liekov ??? Ako že je možné ,že za avizovaný zázrak má opäť niekto zaplatiť ,aby štát získal a vyhlásil ,že STAL SA ZÁZRAK?!

A tak sa opäť pýtam sám seba ,aký zázrak sa odohral opäť v hlave, ktorá dokáže získať desiatky miliónov korún z večera do rána  a ktorá nechce dať a zlepšiť kvalitu občanov na základe zázraku ,ale zase len podvodom na tých ,ktorí zamestnávajú a poslušne platia dane aj v nečase cassu??? Nuž pýtam sa tak aj preto ,lebo si myslím ,že keď už zázrak tak zázrak a to taký, na ktorý nebude nikto nadávať a hlavne naň doplácať…..

 

A tak tu máme po poslednom zázraku šéfa kancelárie súdruha kapitána v cirkuse PARLAMENT ,ktorého zamestnanci len v mene ochrany a zdravia poslancov otvárajú ich poštu ,nečítajú ich listy ,ale zato vedia o aké vulgarizmy v nich ide a tak ich pred nimi chránia , v krátkom čase zázrak druhý ,ktorému iste neverí ani sám súdruh plukovník a to presne tak, ako súdruh kapitán jeho sekretarovi ,ktorý konal sám z vlastnej vôle a na popúd ministerstva vnútra !!!

A tak sa záverom opáť pýtam sám seba, koľko zázrakov sa ešte iste udeje  v krajine Ficilija do jesenných  župných volieb ,aby  sa zo strachu pred pravdou po nich nestal jeden veľký zázrak v podobe SKUTKY SA SKUTOČNE STALI???

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467424x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie