Založ si blog

Ja na bráchu, brácha na mne. ..

aj takto by sa dalo nazvať ďalšie teatro medzi súdruhom plukovníkom ,kapitánom Dankom a ich povyšovateľom ,ktorý za akt povyšenia dostal odmenu vo výške 1.2 miliardy pre ,,jeho“rezort a jemu verných,ktorí sa veľmi radi zúčastnia výberových konaní na dodávku novej techniky pre našu nefunkčnú armádu!!!

Pri tejto správe a rozhodnutí súdruha plukovníka iste spadla sanka prinajmenej dvom ministrom ,ktorí musia denno denne vysvetľovať občanom pod Tatrami ,prečo niet peniaze na dialnice a musia sa doslova dusiť na preplnených cestách prvej a druhej triedy až do roku 2025 a prečo sa musia rušiť výjazdy sanitiek RZZ ,katekorizácie liekov, ale sa vysvetľujú  aj zbytočné úmrtia pacientov v nemocniciach a sanitkách!!!

Na tomto nezmyselnom  teatre z dielne protiústavného ZLEPENCA na čele ktorého stojí súdruh plukovník , by ani nebolo nič až takého zlého pokiaľ by išlo o zmodernizovanie nefunkčnej armády počas jedného volebného obdobia ,to je 2016=2020 ,ale súdruh plukovník hneď ,,zarúbal“ vyššie a dovolil si ,po koľký krát už, zaviazať aj vlády ktoré prídu po ňom a to dokonca dva krát a to až do roku 2029 !!! Čo ho k tomuto kroku  viedlo vie iste  najlepšie len  on sám s Kapitánom Dankom a ľuďmi ,ktorí mu pripravili tento scenár s teatrom za 1.2 miliardy z daní slušných a poctivých ľudí ,ktorým mimochodom len pred nedávnom vrieskal do tvári ,že výborné výsledky Ekonomického zázraku vo Ficilii nemieni napchať do zbraní a gágorov zbrojárskeho lobingu pod Tatrami  !!! A to tak isto ,ako aj to že za investiciami do armády nie je on ale pán prezident Kiska a jeho prísľub NATO o navyšovaní desatiniek percent z HDP pre armádu,pričom samozrejme ani on tomu neveril ,lebo jediným ktorý môže navýšovať je on sám a to po konzultáciach s finanz  ministrom a nie s pánom prezidentom Kiskom!

A tak tu máme opäť chameleonizmus súdruha plukovníka  v priamom prenose pred zrakmi jeho ťažko skúšaného zdecimovaného a neustále traumatizovaného  voli ča ,ktorý sa už ale odvracia od toho ,ktorý už ani sám sebe neverí a jeho pracovným nástrojom sa už dávno stáli len lži,klamstvá a podvody ,ktorých sa už ale on nechce zúčastňovať čo by už len ako nemý svedok a štatista smutných klamstiev ,ktoré už dávno presiahli aj jeho  mieru únosnosti!!!

Dnes  je na stole hodených 1.2 miliardy eúr pre nenásytných a vyvolených  ,ktoré chýbajú iste v o mnoho dôležitejších rezortoch z významu a pohľadu obyčajných ľudí v tejto Ficilii a o ich hodení rozhodol práve ten,ktorý im už nasľuboval kade čo pri rôznych oslavách a to v eufórii z preplnených hál ,anfiteátrov ale aj pred nemými svedkami na Slavíne a v Tureckej ! A tak sa  pýtam ,kto a čo môže zastaviť tohto patalogického klamára a jeho amsabel  ,ktorý už aj sám sebe klame až tak,že tomu už aj verí???

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467377x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie