Založ si blog

Patenty na rozum. . . .

V poslednom čase s úsmevom sledujem správanie sa hŕstky účastníkov na blogovisku Pravdy ,ktorí svojími elaboratmi manipulujú ich rovných a keď treba tak sa z nich stávajú schizofrenici a pod rôznými nickmi sa mení ich ,,inteligencia“  len na zhrdzavené charaktery ,ktoré popúščajú úzdu pomyselnej slušnosti a vyplávavaju na povrch ich práve a identické JA  ktoré potrebujú ventilovať  ,uľaviť si ,ale hlavne dokázať sami sebe ich veľkosť a opodstatnenosť ich manipulatívnej účasti na blogu Pravdy a v debatách!

To ,že sa takto deje opäť a práve pred blížiacim sa jesennými voľbami do VÚC je jasným ,nemenným znakom a predzvesťou ich úlohy ,ako likvidátorov všetkých tých,ktorí majú iný názor než oni, ale predovšetkým sa neboja vyjadriť svoje názory na vládnucu polit mafiu v područí oligarchov, ktorá sa neštíti ničoho a jej nervozita pred už spomenutými voľbami je evidentná! Nuž a títo slepí a hluchí v baránom ruchu ,ako oddaní sluhovia bez charakternej moci v tejto Ficilii robia všetko nemožné len preto aby bolo čo najmenej počuť hlasy ,ktoré jasne poukazujú na to, čo oni nie sú schopní vidieť a hlavne si sami

uvedomiť a pochopiť ,že aj názory druhej strany sú pravdivé a hlavne potrebné pri eliminácii svaloče ,ktorá priviedla malú krajinu pod Tatrami už na psí tridsiatok a jej hlavný vodca už dnes plače nie nad Ekonomickým zázrakom ,ale nad rozkradnutou  prázdnou štátnou kassou a predovšetkým prešustrovanými eurofondami vo výške 15,3 miliardy ,ktoré sa mali čerpať až do konca roka 2021!!! Tu je iste zbytočne sa pýtať schizofrenikov kde sa podeli miliardy už rok po posledných parlamentných voľbách

a hlavne kto ich

,,šikovné“ zasichroval pre vyvolených a to tak isto ako aj klásť otázky súdruhovi plukovnikovi ,ktorý vidí svoju spásu v otvorenej Dlhovej brzde ,a zároveň už dnes sa bojí a straší jeho verné zadecimované ovečky s otázkou ,čo bude s nimi  keď nebudú eurofondy po roku 2021 a on sa bude musieť porúčať ,lebo zlá Únia už nič nedá ,ale naopak bude treba do nej každý rok nalievať cca. 700 000 000 miliónov eúr a samozrejme aj vraciať ním na požičiavane!A on veľký s patentom na rozum na všetko sa nebude môcť deliť s jeho vernými s tým ,čo nikdy nepatrilo jemu a im ,ale nám všetkým!!

Ale ,nechajme špinu špinou  a vráťme sa k meritu veci mojej úvahy a názoru na schizofrenikov ,ktorí majú patenty na rozum a namiesto jeho používania len poslušne vertlikuju , zákazujú ,prikazujú a hlavne chcú úSmerňovať im podobných !!! A to aj za cenu toho ,že z debát pod ich nenavistnými elaboratmi sa stávajú len bezduché šaškarne tých a s tými  ,ktorí ušli pred komunistom ku kapitalistom a dnes bez najmenšej hanby sa hlásia ku komunistovi s ich bezcenými zelenými papierikmi na ich účtoch! Čo si už len môže diskutujúci myslieť o ,,najkrajšej „blogerke na svete z horného Zemplína  ,ktorá nedá dopustiť na súdruha plukovnika a jeho ne politiku s katastrofalnými následkami pre ňu  ktorá si tu hrkúta  podľa nej so zradcami ,ktorí čuduj sa svete neušli  na bájny východ ale do hnusného kapitalizmu za veľkú mláku?! Alebo, čo si má človek myslieť o majiteľovi ix nezmyselných elaboratov ,nickov  a zastancovi súčasnej polit mafie ,ktorý síce sem tam vypustí zlú slinu aj na ňu a to len preto aby v diskusiách pod ix nickmi ju hneď bezhlavo obhajoval a všetkých ktorí s ním nesúhlasia hneď onalepkoval  ako eštebákov a bývalých súdruhov a to bez najmenšej známky možnosti dokázania im takúto minulosť! A to isté sa dá kľudne hovoriť a tvrdiť o veľkých ,,demokrátoch“ z pomedzi diskutujúcich ,ktorí majú tiež viac nikov než vlastných názorov  a ich patent na rozum sa rovná úrovni rozumu tých ,ktorí si ich okrutili okolo prsta a vidia až po seba!!!

Takže asi takto bezduchi schizofrenici ,ktorí ste zapredali a vymenili  schopnosti vlastného rozumu za služby tým, ktorí si z vás spravili presne to,čo ste si vy spravili z vám rovných bez vlastného rozumu a názoru!!!

 

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467708x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie