Založ si blog

Prečo nechce súdruh pod plukovník vlastné dieťa ?

Aj takto by sa dala položiť otázka na najnovšiu správu z dielne spolužiaka,ktorá v rýchlosti blesku obletela celú Ficíliu a postavila do pozoru  predovšetkým voličskú základňu toho ,ktorému dala pred vyše rokom v parlamentných  voľbách svoje hlasy.

Nechcem sa v tejto krátkej úvahe zastavať ani jednej ani druhej strany tohto teatra z dielne poradcov súdruha pod plukovníka ,ale sa pýtam prečo vlastne ten ktorý spôsobil vstup strane ĽSNS do cirkusu PARLAMENT dnes stojí nie len proti jej predsedovi ale predovšetkým  proti cca.300 000 tisícom jeho voličov celej Ficílii?! Veď kto keď nie on a jeho chatrná a zúfala politika v područí oligarchov ,doby cassu  a sloganu ,,Vyhraj voľby a môžeš všetko!“ v období samo vládnutia v rokoch 2012 až 2016 ,vydlaždila cestu extremizmu ,nenávisti a xenofóbie až tam odkiaľ ho už nemožno žiadnymi nástrojmi a ani skalpelmi  odstrániť a to je do myslí a podvedomí aj jeho sklamaných ovečiek. Takže dnes nie je na stole ani tak otázka ,prečo až teraz ?Ale čo bude s voličskou základňou ,ktorá je už dnes iste pobúrená, ale je predovšetkým legálna a stojí si za svojím predsedom tak,ako tá ktorá nedá dopustiť na svojho ?! Je samozrejme že o rozhodnutí spolužiaka sa bude ešte dlho  rozhodovať  na rôznych súdoch a budú sa viesť nekonečné dialógy,spory,hádky ,budú padať rôzne argumenty , verdikty a ortiele .No jedno je isté už teraz a to je to ,že tento krok načasovaný opäť v nesprávnom čase nahral na smeč tomu a tým ,ktorých chcel súdruh pod plukovník s jeho spolužiakom umlčať! Pri tomto dnešnom vyhlásení sa samozrejme tlačí na jazyk  viacero otázok ,ale jedna sa nad nimi bude vynímať a to je tá o právnom štáte ,ktorý už dávnejšie spochybnil aj súdruh pod plukovník!!!! V akom že to štáte a zriadení dnes žijú slušní  občania platiaci dane  ,ktorí sú denno denne konfrontovaní s politickou mafiou,podvodmi za ktorými stoja oligarchovia naviazanými na najvyššie pol.kruhy   a s prešľapmi jeho  najvyšších činiteľov ? Čo sa to vlastne dnes deje v štáte kde akože už skončilo obdobie cassu ,ale jeho dozvuky ničia a traumatizujú všetko života schopné v ňom ?

Dnes si mnoho ľudí iste dá  odpoveď na otázku ,ako ďalej a prečo už nikdy tých ,ktorí len sľubovali a kradli ?! Ale budú sa aj pýtať ,prečo radšej  toho ktorý im dal akú, takú nádej na dôstojný život v štáte kde sa skutky nikdy nestali skutkami ! No a pri odpovedi na ňu im iste pomôže aj dnešné rozhodnutie z úst spolužiaka tak ,ako dobrá prihrávka rozohrávača na smeč smečiarovi ,ktorý ju pretavil vo viťazny ,,KLINEC!“

Pred vyše dvadsiatimi rokmi musel byť u našich západných  susedov a bratov pred prezidentskými voľbami zatvorený jeden poslanec s menom Sládek ,ktorý nedával spať vtedajšej sa tvoriacej vládnej moci a stal v ceste pánovi Havlovi pred prezidentským kreslom .A dnes sa podobný scenár odohráva v bez právnom štáte na východ od neho a to s tým že na ceste k ešte väčšiemu ovládnutiu a uchmatnutiu politickej moci pred blížiacimi sa jesennými voľbami treba odstrániť už nie len jedného človeka,jeho stranu ,ale aj jeho sta tisíce stúpencov ktorí majú nárok na svoj vlastný názor a jeho prejavenie v slobodných a demokratických voľbách!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467690x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie