Založ si blog

ROZPRÁVKAR!

Kto by si už len pomyslel ,že z birmovaného komunistu sa raz aj rozprávkar stane? A čuduj sa svete ! Tak ,ako sa z neho stalo v neďalekej minulosti zhnité Vrece zemiakov tak,tak isto sa z neho stál už aj všetkými masťami mazaný rozprávkar, no tento krát nie z viny jeho verných a lenivých voli čov, ale z viny voli čov ktorí mu doslova zožerú aj tu najneuveritelnejšiu rozprávku!
A presne takú si mohli včera v priamom prenose v obedňajšom čase vypočuť jeho verní podaní na TA3! To ,čo včera doslova vystrájal ten ,ktorý už až tak verejne klame ,že tomu dokonca aj verí už len on sám ,sa ináč ako ROZPRÁVKAR najväčšieho rangu povedať nedá !!! Je isté zbytočne opisovať to,čo aj jeho verní voli či včera videli v priamom prenose ,ale je iste potrebné sa spýtať predovšetkým ROZPRÁVKARA ,že či si fakt myslí to ,že v jeho Ficiliji žijú len ľudia podobní jemu a jeho voli čom ,ktorí zožerú seno akejkoľvek nekvality pochadzájuce z jeho pasienok a lúk ???

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Autostráda BA – KE nám už slúži od roku 2010 , kedy nám budú slúžiť nemocnice v BB – Martine a v Prešove ?

16.04.2024

Včera jeden Birmovany komunista zaviazal selfičkovú ministerku zdravotníctva CINGY – LINGY BOM k zvýšenej aktivite pri dohľade nad výstavbami špitáľov hlavne v BB & Martine ,keďže tú v Prešove presunul na jeho jednovaječné dvojča v ich ,,politike“ a bude ju teda riadiť a stavať rezort pod jeho velením a kontrolou presne tak ,ako svojho času aj špitáľ Sv. [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 155
Celková čítanosť: 464715x
Priemerná čítanosť článkov: 2998x

Autor blogu

Kategórie