Založ si blog

Štátny sviatok , alebo pred volebný meeting?

Nie je to po prvý krát ,čo si jeden veľký manipulátor vo Ficilii pomýlil oslavy s pred volebným meetingom a na miesto vyzdvihnutia významu tohto dňa nechal vyniknúť jeho chorému a ťažko traumatizovanému egu! Veď ,čo si už len môže človek myslieť o manipulátorovi ,ktorý zakáže doslova vystúpiť na oslavách predsedovi cirkusu PARLAMENT s odôvodnením vedenia kancelárie manipulátora ,rozumej porno hviezdy ktorá ju vedie, o zbytočnosti jeho prejavu a vystúpenia !A aj preto sa pýtam manipulátora a Narcisa v jednej osobe .Kto ak nie predseda národne orientovanej strany mal mať prejav na Devíne??? Výsledok rozhodnutia manipulátor a Narcisa je nám už dnes známy a to v podobe odvolania meetingu vlády TROJZLEPENCA ,ktorú zablokoval sám predseda cirkusu PARLAMENT !A asi prečo nebude ťažko pochopiť ani voli čom Narcisa?!

Ale poďme ďalej v blúzneni manipulátora a Narcisa,ktorého ťažká trauma z výsledku prezidentských volieb máta deň a noc aj naďalej a nedá mu spať a hlavne zabudnúť a núti ho ku krokom ,ktoré by nenapadli ani deti v materskej škôlke! A tak sa aj v prípade jeho posledného vyčíňania stalo to,čo mu niekto naordinoval a to bez domyslenia následkov takéhoto kroku .Kroku v ktorom sa z osláv štátneho sviatku stal zase len predvolebný meeting,lebo keď choré ego vidí pred sebou masy jeho voli čov ,tak zabudne kvôli a na čo tam prišiel a na miesto operácie už len pitva!!! A je zaujímavé ,že nie po prvý krát si vybral pred masami pitvať toho,ktorému nedokáže odpustiť postupnú prehru a nie tých ktorí sú skutočnou príčinou už spomínanej prehry z ktorej sa nevie do dnes spamätať!!!
Rozhodnutie jedného ,,urazeného“ je už na svete a hovorí sa nahlas o vládnej kríze .Rozhodnutie pitvaného ešte známe nie je ,ale je už známa jeho kľudná a racionálna reakcia na pitvajúceho a to spôsobom ,ktorý sa rovná reakcie štátnika ,ktorý vie ovládať svoje emócie tak ,ako sa na slušného štátnika a diplomata patrí a sluši!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467649x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie