Založ si blog

ACH BOŽE , AKO HLBOKO UŽ KLESOL. . . . . ?

Túto a nie len túto otázku som si položil ,a iste aj mnohí slušní občania tohto štátu, pri verejne avizovanej faktúre za lety s vládnym špeciálom od predsedu vlády pánovi prezidentovi a myslel som si že už hlbšie klesnúť nemôže. Ale som sa opäť mýlil a to presne tak isto ako aj jeho už bývalí voliči ,ktorí poväčšine stúpli z kaluže do blata, keď sa rozhodli zameniť červené rána na hnedé. A tak viac s úsmevom než s úžasom ,kam až môže klesnúť ,,človek“ posadnutý vládnutím ,som počúval ,ale aj čítal jeho vyjadrenie na adresu všetkých zamestnávateľov ,ktorí doteraz nepochopili ,čo to znamená pracovať nočné ,,šichty“ ,aké je to namáhavé a bla ,bla…..bla…. a všetko čo je s touto ,,šichtou“ spojené o čom ale vedia noční,,šichtári“ už celé desaťročia ,ale on ,,Veľký človiečik“ až teraz objavil Ameriku a zrejme aj teplú vodu a na dôkaz jeho tvrdenia sa rozhodol tento krát odpracovať AŽ jednú nočnú ,,šichtu“ ,aby si sám potvrdil jeho vlastné slová!!!! A to presne tak,ako to spravil vtedy keď sa bol hrať na baníka v Horno Nitrianských baniach a po jeho sfáraní v týchto baniach zostali len palety alobalu!!! No možná bude aj priamy prenos aspoň vo verejno právnej RTVS a on bude hlavným hrdinom v jeho BALADE po celú noc!Takže ,nie aby si napred overil ,vyskúšal,odpracoval ,ale napred opísal ,posúdil a hlavne odsúdil !Nuž a teraz mu jeho ,,kompetentní“ hľadajú fabriku v ktorej bude ťažko pracovať a krv potiť a to presne tak,ako tí ktorých chcel osloviť a spraviť si z nich terč jeho pochopenia a súcitu s nimi. Ale tí sa ho v duchu pýtajú ,kde to vlastne bol doteraz a kde to vlastne žil? Ale hlavne ,že prečo až teraz,keď sa vie o práci v noci už dávno svoje! Čo vlastne chcel a chce opäť prekryť týmto farizejstvom a kto mu to vôbec opäť poradil aby UDREL na strunu proletariátu,ktorý v nemom úžase sleduje jeho prebudenú lásku a starosť o neho!!! Čo sa to vlastne deje v jeho strane ale hlavne v hlave ,že pri jeho nezastavitelnom páde už nie schopným ani vnímať realitu bežných občanov ,ale iste ani konanie jeho ne od vola teľných a ne nahraditeľných súdruhov podpredsedov strany ,ktorí abdikujú na svoje funkcie v jeho strane jeden po druhom??? Čo sa to vlastne zrazu deje v hlave ,,človeka“ .ktorý nevie prehrávať nedokáže pochopiť a nechce pripustiť ,že je koniec a aj jeho ,,Umieračik“ už začína potichučky zvoniť naprieč celým Slovenskom? Alebo ,ako je vôbec možné ,že aj po desať ročnom plienení tejto naozaj prekrásnej krajiny a bedačení jej obyvateľov ,ich neustáleho zadlžovania a nespočetných kauzách s ktorými sme už praktický denno denne konfrontovaní , že sa ešte dokáže postaviť pre televízne kamery a jeho proletariat a s pretvárkou jemu vlastnom sa ide biť do jeho ,,vytrenovanej“ no chorej hrude za to ,čo už dávno prehral a premrhal aj s jeho lumpen partiou ,ktorá pomaličky začína opúšťať jeho potapájucu sa loď s názvom SMER???
Iste nie je mnohým z nás ťažké pochopiť tohto ,,človiečika“ ako hračku v rukách iných ,byť k nemu empatickým a uvedomiť si jeho postavenie do ktorého sa dostal sám! A to predovšetkým s posadnutim panovať a vládnuť za každú cenu a za akékoľvek množstvo obetí až tak,že sa nakoniec on sám stal vlastnou obeťou chúťok neviditeľných ,ale aj jeho vlastných! Lebo ako sa dá ináč pochopiť takýto ,,človiečik“ ,ktorý nedokáže pochopiť ,uvedomiť si a hlavne stratí schopnosť empatie k tým ,ktorí mu to doslova jedno celé a strašne dlhé desaťročie umožňovali a na koniec aj trpeli!!! A aj preto je tu dnes na mieste odkaz pre neho ,,človiečika“:
,,JEDINÁ SKUTOČNÁ CHYBA JE TÁ ,Z KTOREJ SI SA NIČ NENAUČIL!!!“

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467710x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie