Založ si blog

Cirkus á la Fico . .. .

Ako ináč sa dá nazvať ďalšie číslo pod šapitóm cirkusu FICO vo Ficilii v ohľade tlaku jeho direktora na hlavu štátu na čím skoršie vymenovanie ním navrhnutých jeho troch kandidátov na post ústavných sudcov ,ktorí boli doteraz odmietaní a aj nevymenovaní a to podľa platných zákonov o ich vymenovaní. Je pravdou ,že títo nomínanti čoby členovia UV KS SMER s.r.o. boli riadne navrhnutí iným cirkusom PARLAMENT&PSYCHIATRIA už skôr a dvaja z nich len ako kandidáti na miesto jedného končiaceho člena Ústavného súdu a tak by správne nemali obidvaja skončiť na ÚS tak,ako ich členovia!!! Asi toľko v krátkosti z mojej strany o ďalšom veľkom cirkusovom vystúpení jeho direktora s jasným scenárom jeho neschopných poradcov ,ale o to s väčšou silou a razanciou pri tlaku na hlavu štátu ,aby dosiahol svoje a pomaličky začal naplňať jeho veľký sen o ÚS, nie ako najvyššej ustanovizni spravodlivosti a zákonnosti ,ale ako o jeho bašte ,ktorú bude iste v blízkej budúcnosti už potrebovať aj s jeho lumpen partiou!!! Nuž na tomto ďalšom cirkusovom čísle by ani nebolo až tak všetko zlé ,keby sa ho nezúčastňovali aj jeho dvaja nemí koaliční partneri ,ale len do chvíle ,keď sa hlava štátu nerozhodla vyhovieť riaditeľovi cirkusu FICO a konečne sa rozhodla vymenovať ním navrhovaných kandidátov!!! A ja sa pýtam ,čo sa zrazu také stalo a títo dvaja ŠAŠOvia sa zrazu zbavili strachu a ozvali sa až na poslednú chvíľu pred vymenovaním navrhovaných kandidátov!? Kdeže to vlastne boli po celý čas s ich názormi na menovanie kandidátov na post Ústavných sudcov ,keď súdruh riaditeľ cirkusu FICO denno denne atakoval hlavu štátu ,ale aj jeho poradcov ,čoby Prezidentskú kanceláriu??? Ako je možné ,že títo dvaja ŠAŠOvia,čoby tiež záruka ústavnosti a zákonnosti v tejto Ficilii mlčali a to až do posledného dňa pred vymenovaním kandidátov na posty Ústavných sudcov??? Ako je možné ,že sa nezmohli na to ,čo prezentovali až včera, už pred pol rokom ,ale aj v posledných dňoch pri neustálom tlaku súdruha riaditeľa cirkusu FICO ??? Ako je možné ,že nedokázali oponovať ich koaličnému partnerovi otvorene a pred verejnosťou ,ale len ticho sa zúčastňovali vystúpenia pod šapitóm ,čoby nemí diváci??? Takže čoho a koho sa vlastne báli títo ŠAŠOvia keď v sebe potláčali svoj názor pri tak vážnej ale aj závažnej veci ,ako je obsadenie postov Ústavných sudcov ,a nedokázali prekonať samí seba a nešli do otvoreného dialógu so súdruhom riaditeľom cirkusu FICO a to aj pred verejnosťou a to presne tak,ako to on robil v rámci jeho monológu s hlavou štátu!? Alebo ,žeby to bolo z ich strany opäť len gestom po ktorom mal zostať baran celý a aj vlk sýtym ???A oni mali ako ,tak očistené ich špinavé svedomia ale aj vedomia a niekedy v minulosti mohli tento ich počin označovať ako z ich strany nevypočutý ???
Takže tak vážení,opäť sme boli svedkami jedného cirkusového predstavenia pod šapitóm cirkusu FICO na ktoré bolo pozvaná prostredníctvom masmédii opäť celá duchom chudobná Ficilia ale aj tí ktorí mohli a mali zasiahnuť skôr ,sa ho zúčastnili len ako nemí svedkovia ,ktorí jej opäť ukázali ich falošnosť,rafinovanosť ,vypočítavosť a hlavne neschopnosť opäť konať v prospech tých,ktorí im verili ,hoci boli aj hneď oklamanými, ale hlavne v mene zákona a ústavnosti ,ktorá stojí nad všetkým a všetkými!!!
Dnes sa skončilo aj ďalšie z predstavení potapajúcej sa vlajkovej politickej lode SMER vo Ficilii,ktorú pomaly a iste opúšťajú pišťiace potkany na obidvoch stranách jej politického spektra, ktorú má pred potopením zachrániť aj toto niekoľko mesiacov trvajúce cirkusové predstavenie pod šapitóm cirkusu FICO a na pomocným mu mal byť práve ten,ktorý jeho súdruhovi riaditeľovi spôsobil celoživotnú traumu a donútil ho prisahať na zdravie jeho syna ,ale aj hádzať naraz viacerimi kameňmi práve a predovšetkým aj do neho a to len preto ,aby sa jeho agónia na poste predsedu vlády predlžovala čo najdlhšie a jeho loď SMER plávala naprieč celou Ficiliou aj po jeho potopení !!!

Autostráda BA – KE nám už slúži od roku 2010 , kedy nám budú slúžiť nemocnice v BB – Martine a v Prešove ?

16.04.2024

Včera jeden Birmovany komunista zaviazal selfičkovú ministerku zdravotníctva CINGY – LINGY BOM k zvýšenej aktivite pri dohľade nad výstavbami špitáľov hlavne v BB & Martine ,keďže tú v Prešove presunul na jeho jednovaječné dvojča v ich ,,politike“ a bude ju teda riadiť a stavať rezort pod jeho velením a kontrolou presne tak ,ako svojho času aj špitáľ Sv. [...]

Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

14.04.2024

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu [...]

Ešte si sprivatizovať verejnoprávnu RTVS a cesta do Ruska je otvorená ! ! !

07.04.2024

Pani prezidentka Pelegrini , blahoželám vám k vášmu pod pásovému a teda Pyrrhovmu víťazstvu v prezidentských voľbách vo vašej FICILII s ktorým ale celé slušné a demokratické Slovensko prehralo. Ale aj napriek tomu verím a dúfam ,že vaši VOLIči sa konečne dožijú bezpečného socializmu vo FICILII a ceny nie len chleba a benzínu budú konečne primerané k im [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 153
Celková čítanosť: 461311x
Priemerná čítanosť článkov: 3015x

Autor blogu

Kategórie