Založ si blog

ROK po nás , ROK pred nami. . . .

A je tu opäť čas analýz ,konštatovaní a vyhodnocovania ,ale predovšetkým čas na zamyslenie sa každého jedného z nás sa nad našimi činnosťami v roku ,ktorý nás opúšťa a v ktorom sme iste mohli spraviť viac a to tak ,ako smerom k sebe ,tak aj smerom k najbližšiemu ale aj širšiemu okoliu . Je tu opäť čas nostalgie ,spomienok ,vybavovania ,ale aj čas opätovných predsavzatí ,sľubov a hlavne zmeny toho ,čo sme v roku odchádzajúcom robili zle a nedávalo nám to dobre spávať. Je tu čas kedy sa máme v čase a čare pokoja ,kľudu a v atmosfére hojnosti medzi najbližšími , zamyslieť predovšetkým sami nad sebou a povedať si nahlas ,čo chceme skutočne zmeniť a to na sebe samých a nie iných ,aby sme neboli opäť len nemými štatistikmi s výčitkami svedomia,ale konečne aj prínosom pre seba samých ,ale aj rodinu ,priateľov a spoločnosť ako takú! Mnohí z nás si budú opäť dávať už dopredu porušené záväzky a predsavzatia a to len preto aby si niečo nasľubovali a priviedli sa opäť do omylu . Mnohí sa budú snažiť ich aj splniť ,no z im už teraz známych príčin to už druhý deň po ich vyslovení vzdajú.Ale mnohí z pomedzí nás si svoje predsavzatia opäť vložia do iných a od nich a nie seba budú očakávať ,že práve oni im splnia to ,čo si ony len myslia a nechcú sa tomu podriadiť a hlavne zmeniť svoje myslenie a správanie ,lebo sa boja aby im to nedaj Bože neublížilo a oni tak mali opäť po ruke toľko pre nich tak dobre známu výhovorku v podobe ,,TO NIE JA ,TO ONI!!!“ Jednoducho ich dobré skrytá a stará známa FALOŠ nimi v nich pestovaná ,za ktorú sa dá vždy skryť pred sebou ,ale pred hlavne ich okolím! Áno a presne tak je to v mnohých prípadoch ,kde sa vlastná falošnosť a neschopnosť roky ale aj po celý život schováva za iných a v prípade neúspechu sa opečiatkovávajú iní a nie ony ako veľkí myslitelia ,ktorým neboli splnené ich sny z očí im trčiace!!! Je tu opäť čas pre mnohých z pomedzí nás,ktorí ani len vo sne nepripustia ,že nie iní sú nešťastím ich vlastných pádov a neúspechov ,ale len ony samí a ich neschopnosť pochopiť,že aj ich jedinou a prvotnou a skutočnou chybou je tá, z ktorej sa po celý život nikdy nič nenaučili!!! Sú to pravé oni ,ktorí nedokážu v živote prehrávať a tak nedokážu ani pochopiť ,že NEÚSPECH je aj pre nich len jeho súčasťou ako procesu dosiahnutia úspechu . A tak sa z nich už dávno stali vlastným pričinením len ľudia bez úspechov ,ktorí ho ale závidia iným a nechcú ani len pri pustiť ,že tak,ako zmenu myslenia ,tak aj úspech je v prvom rade v rukách ich a nie tých,do ktorých sa dobrovoľne oddali!!!
Ale nechajme už negativizmus v tomto vianočnom čase,doslova prištiaci z týchto ľudí a ohrozujúci ich okolie a povedzme si radšej niečo príjemné a hlavne to ,čo posunie po vyslovených praniach do nového roku nás a bude na pomocným aj nášmu okoliu . A to je asi iste vyslovené pranie o našom pevnejšom ZDRAVÝ a všetkým s ním spojené. nenechajme sa ani pri tomto želaní opantať naším nezdravým zdravotníctvom ,ale už pri plnom štedrovečernom stole ,myslíme na to ,že ak sa strava stane naším dobrým liekom ,tak nám z tejto strany nebude hroziť žiadne nebezpečenstvo!!! Doprajme si v našom želaní o našom ZDRAVÝ len čas pre nás a od nás a nenechajme si vnútiť ducha tých ,ktorí si potrebujú naplniť len vrecká a na nás po celý rok doslova kašlú. Tak mu doprajme v novom roku ,viac pohybu a to hlavne v prírode ,ale aj viac športových aktivít ako tabletiek na nočnom stolíku ! Doprajme mu viac čistej vody a mlieka ,ako nečistých destilátov ,viac čerstvého vzduchu ,ako štipľavého dymu ,ktorý nás okráda oň a o kyslík . Doprajme mu viac oddychu pokoja a kľudu o ktoré nás okrádajú práve tí,ktorým sme verili a oni nás hneď sklamali a zamerajme sa viac na šťastie naše ako ich. Lebo všetci vedzme ,že aj keď je ono len duchovným stavom ,tak zaleží predovšetkým len a len od nás ,či chceme pred jeho dosiahnutím napred trpieť a to často krát aj kvôli ľuďom na ktorých nám absolútne ne zaleží ,alebo tým ktorým na nás nikdy v živote nezaležalo!!! Chcime konečne nájsť šťastie v sebe samých a to v zmierení sa so sebou samými ,ale aj v pokore ku všetkému ,čo nás sprevádzalo počas tohto roka a ovplyvňovalo aj negatívne naše životy v ňom ! No nikdy ne zabudnime ,že aj my berieme vždy úrodu len z toho ,čo sme si samí zasiali a to predovšetkým do našich vnútrajškov a že len a len naše osudy nás budú nútiť nejako pykať za naše viny!!!

VŠETKÝM ÚČASTNÍKOM NA DEBATA PRAVDA .SK ,a nie len im, PRAJEM ŠŤASTNÉ ,VESELÉ A NIČÍM NERUŠENÉ VIANOCE V KRUHU NAJBLIŽŠÍCH ,VEĽA BOŽIEHO POŽEHNANIA ,ALE AJ RADOSTI A PRIRODZENEJ POHODY S KTOROU VYKROČIA DO NOVÉHO ROKA!!!

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Autostráda BA – KE nám už slúži od roku 2010 , kedy nám budú slúžiť nemocnice v BB – Martine a v Prešove ?

16.04.2024

Včera jeden Birmovany komunista zaviazal selfičkovú ministerku zdravotníctva CINGY – LINGY BOM k zvýšenej aktivite pri dohľade nad výstavbami špitáľov hlavne v BB & Martine ,keďže tú v Prešove presunul na jeho jednovaječné dvojča v ich ,,politike“ a bude ju teda riadiť a stavať rezort pod jeho velením a kontrolou presne tak ,ako svojho času aj špitáľ Sv. [...]

Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

14.04.2024

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 154
Celková čítanosť: 463206x
Priemerná čítanosť článkov: 3008x

Autor blogu

Kategórie