Založ si blog

Únos

ubehol skoro celý rok od únosu vietnamského občana žijúceho v Nemecku ,ktorý tam požiadal o azyl a aj o osobnú ochranu a o ktorom nevedelo prakticky do teraz celé Slovensko . Ale zrazu je o ňom doslova mediálna vojna a na svetlo sveta sa dostávajú informácie z ktorých sa rozumnému človeku točí v hlave a rozum mu zostáva stať. A tak je len samozrejme ,že na rad prichádzajú rôzne otázky ale aj konšpirácie a to hlavne o osobe ,ktorej je pripisované za vinu a na jeho konto to,čo zrazu tak popiera a kvôli čomu bol až tak iniciatívnym ,že sa posadil sám a dobrovoľne aj na detektor lži a dokonca ten ktorý už pred tým spochybnil ! A to len preto aby potvrdil len jeho pravdu a tu o ktorej mlčal temer rok tak,ako stará butľava vrba a dokonca nebol schopným o nej informovať ani vtedajšieho predsedu vlády a jeho oddaného priateľa ,ktorý by zaň aj do studne skočil, a tobôž nie tajné služby,novinárov a aj verejnosť! Jednoducho sa mu darilo skoro jeden rok mlčať a zakrývať to,čo dnes stavia Slovensko do zlého svetla vo svete a teraz čelí medzinárodnej blamáži a hanbe najväčšieho kalibru.
A tak je len samozrejme ,že takéto správanie už bývalého ministra vyvoláva množstvo otázok a polemik o dôvery hodnosti Slovenska doma a aj vo svete a nedáva spávať predovšetkým jemu samému a tomu ,ktorý z neho spravil naj neodvolanejšieho a naj nenahraditeľnejšieho ministra všetkých čias!!. Dnes je už isté a jasné ,prečo to robil ,ale prečo sa vlastne tak strašne bal straty stoličky po brutálnej vražde novinára Kuciaka a jeho priateľky. A to aj napriek tomu ,že s touto vraždou iste nemal nič spoločné a to aj napriek počiatočným chybám zo strany polície ,ktorej velil pri jej vyšetrovaní!
Ale nechajme udalosti okolo krutej a beštiálnej vraždy novinára a jeho priateľky a pozrime sa na to ,čo viedlo tohto už bývalého ministra k jeho krokom a hlavne to ,prečo ich tak tajil a to aj s tajnými službami ,ktoré čuduj sa svete o ničom nevedeli a do dnes ani nevedia .Pri tomto poznatku je zaujímave ,že práve ich nevedomosť ich dnes ospravedlňuje stavia do role temer hrdinov ,lebo čo už oni muzikanti??? A tak sme opäť svedkami temer učebnicovej projekcie obhajcov jeho činu , krokov a všetku jeho vinu sa snažia hodiť na Nemeckých vyšetrovateľov ,políciu Česku ,ale aj taxiky s JPS ,ktoré mali akože zlomiť krk celej utajovanej akcii a prezradiť podrobnosti o tomto únose. Iracionalizácia tu opäť nepozná hraníc a to presne tak ,ako u samotného napred mlčiaceho a teraz ,,spievajúceho“ministra,tak aj na strane jeho obhajcov ,ktorí sa zrazu stávajú do role obhajcov a spravodlivosti komunistov a ich praktik z Vietnamu!!! No a samozrejme že fakt a poznanie o tom ,že tento ,,minister“ zneužil svoje postavenie a konal na vlastnú päsť už akosi nechcú vidieť a to presne tak,ako to ,čo všetko týmto jeho činom spôsobil aj im osobne a nie len štátu ako celku!!!
Ale čo už ,keď sme si ,a hlavne ich voli či,už dávno zvykli na klamstvá a polopravdy tých ,ktorých si veľmi dobre platíme aj zato ,že nás zavádzajú ,klamu nám v priamych prenosoch a zamlčiavajú aj to ,čo je inde vo svete povinnosťou informovať …….

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Autostráda BA – KE nám už slúži od roku 2010 , kedy nám budú slúžiť nemocnice v BB – Martine a v Prešove ?

16.04.2024

Včera jeden Birmovany komunista zaviazal selfičkovú ministerku zdravotníctva CINGY – LINGY BOM k zvýšenej aktivite pri dohľade nad výstavbami špitáľov hlavne v BB & Martine ,keďže tú v Prešove presunul na jeho jednovaječné dvojča v ich ,,politike“ a bude ju teda riadiť a stavať rezort pod jeho velením a kontrolou presne tak ,ako svojho času aj špitáľ Sv. [...]

Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

14.04.2024

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 154
Celková čítanosť: 463062x
Priemerná čítanosť článkov: 3007x

Autor blogu

Kategórie