Založ si blog

KONIEC! !!

Včera bolo ,,dané“ ,v cirkuse PARLAMENT, opäť zadosť učinenie SLUŠNOSTI a práci všetkých poctivých študentov za ich rigorózne práce ale aj diplomovky!!! Včera sa opäť len preukázalo kam až siahajú chápadla moci a arogancie v nej ,ale predovšetkým sa preukázala SLABOSŤ toho,ktorý to všetko spískal už pred rokmi a nenašiel ani včera odvahu chlapa,za akého sa sám považuje a aj s tým chváli, a tak zveril svoj ďalší aj politický osud do rúk jemu rovných!!!

Včera bolo celé Slušné Slovensko opäť presvedčené ,že žije v područí Ficilie a arogancie jej moci ,ktorá nemá zľutovania ani nad a pred žiadnou SLUŠNOSŤOU a prácou tých ,ktorí tvoria hodnoty v nej!!!

Včera nám totiž mocní ale pritom duchom malí v tomto štáte predviedli kam až siaha ich arogancia moci , neschopnosť pochopiť a opäť len potvrdili že tam niet ani štipka pokory k pravde a slušnosti ako,takej!!! Včera sa totiž v ich hlavách zastavil čas a schopnosť vnímať veci-realitu takú ,akou bola a je a ich rozhodnutie v podobe ,,podržania“ PLAGIATORA na jeho pôvodnom mieste len potvrdilo to o čo im v skutočnosti ide!!! Ale nechajme slabochov a obhajcov podvodníkov v priamom prenose a pozrime sa na toho ,ktorý to všetko spôsobil a aj včera sa tváril tak,ako všetci svätí za dedinou.

Nechcem a ani nebudem spomínať na všetko ,čo svojim správaním spôsobil sebe ale aj Ficilii ,nie Slovensku, ale skôr sa pýtam sám sebe ale hlavne jeho ,ako môže ,,človek“ s morálnym kreditom jeho ne-kvalít zastávať post druhého najvyššieho ústavného činiteľa štátu?! Ako sa môže ,,človek“ jeho ne-kvalít postaviť každé ráno pred zrkadlo a čítať z neho PRAVDU o ňom samom ,ktorú už pozná celý svet , Slovensko,nie len Ficilia, a potom prísť k najbližším , odísť do práce a tváriť sa ,že sa nič nedeje a ani sa nič nestalo??? Ako môže vôbec takýto ,,človek“ ,ktorého trápi ,burcuje a bije sa v ňom podvedomie so svedomím ,vykonávať dobre a poctivo svoju prácu v prospech nás všetkých ,keď nie je schopným ju vykonávať podľa jeho predstav ani sám pre seba??? Ako vôbec môže takýto ,,človek“ opustiť túto Ficiliu a ísť ju reprezentovať navonok a pri tom vedieť ,že všetci majú pred očami NAHÉHO KRÁĽA??? Ako nás môže reprezentovať ,,človek“ ,slaboch ,ktorý nie je schopným niesť následky za jeho prešľapy z minulosti a ktorý pre nechal svoj osud v rukách jemu rovných a už dnes iste vrieska ,že mu veria a podporujú ho práve títo jemu rovní??? Ale čo zbytok Slovenská a Ficilie??? Dokázal aj ich presvedčiť tak,ako jeho rovných a veria mu tak ,ako aj oni???

Včera sme boli opäť svedkami jednej veľkej tragédie pre Slovensko ale aj Ficiliu a ta vyšla odtiaľ ,odkiaľ nemala v žiadnom prípade vyjsť a uzrieť svetlo sveta a to zo ,,svätyne“ ,ktorá má chrániť nás všetkých aj pred takou potupou akej sa včera ušlo celému Slovensku ale aj Ficilie!!!

Je samozrejme ,že nad týmto všetkým sa vynára množstvo oprávnených otázok na ktoré slušní ľudia čakajú aj odpovede ,ale je pravdou aj to ,že včera jeden ,,ČLOVEK“ jeho PROJEKCIOU v priamom prenose len potvrdil jeho vinu za ktorú nechce a ani nie je ochotní niesť zodpovednosť a tak nám všetkým slušným a poctivým Slovákom len potvrdil a odkázal ,že arogancia a osobná slabosť vyplývajúca z moci vo Ficilii ešte vždy vládne nad SLUŠNOSŤOU a POCTIVOSŤOU na Slovensku!!!

KAŽDÁ VÝHRA V NÁS SA ZAČÍNA V NAŠICH MYSLIACH A TÝM ŽE VYHRÁME SAMÍ NAD SEBOU!!!

Podarí sa vôbec niekedy vyhrať aj jednému PLAGIATOROVI a tak dať bodku sám za sebou a naKONIEC nám zaspievať to staré známe , …NEUBLÍŽIL SOM NIKOMU Z VÁS….

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467543x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie