Založ si blog

Pogrom! ! !

Aj takto by sa dalo dnes nazvať to ,čo sa dnes deje v jednej malej ale nádhernej krajine v srdci Európy ovládanej už roky jedným ,,človekom“ a jemu podobných okolo neho ,ktorý je ale zodpovedným za práve tento POGROM proti jednému človeku ,ktorého na počudovanie práve on vybral a aj posadil na stoličku a post MZV!!!
Tento človek ešte aj dnes označovaný aj samotným ,,človekom“ a jeho pusy pajtašmi za jedného z najlepších ministrov akého ,kedy Slovensko malo si vykonával svoju prácu vyše šesť rokov k spokojnosti skoro všetkých a v súlade s jeho funkciou ale hlavne aj programovými vyhláseniami dvoch vlád počas ktorých bol a ešte aj je MZV .Medzi tým si len tak ,,odskočil“ na rok do NEW YORKU aby len tak a z ničoho nič predsedal jednej z najväčších organizácii na svete ak vôbec nie najväčšej a to do OSN ,ktorej celý jeden rok aj predsedal!!! A to bolo slávy ,ale hlavne aj mlčania o veľkom človeku z malého štátu ,ktorému sa dostalo takejto pocty. Samozrejme ,že v eufórii a opojení vtedy ani len nikto nemukol o nákladoch štátu ,nás všetkých , na výkon takejto funkcie ,ale ani o tom ,čo počas tohto jedného roka tento človek pripravoval s ľuďmi okolo neho a pred niekoľkými týždňami to aj vyšlo na svetlo sveta ako ,,MARAKEŠSKÝ PAKT.“ A práve tento pakt rozvíril hladiny politických vôd na celom svete ,ale hlavne hladinu mlčania v krajine pôvodu a narodenia človeka ,ktorý je spolu autorom tohto paktu ,stojí si za ním a kvôli postoju tých ,ktorí ho našli ,prehovorili a aj menovali na post MZV a praktický mu vrazili nôž do chrbta od zadu , sa rozhodol abdikovať na post MZV!!! Nuž aj potiaľ by to bolo v poriadku .Veď už sme si predsa dávno zvykli ,že v malej a nádhernej krajine pod Tatrami abdikujú ministri ,ale dokonca aj predsedovia vlády tak,ako výrobky na bežiacom pásoch vo Wolksvagene alebo aj Peugeote . Ale čo už nie je podľa mňa v poriadku je to ,že zrazu sa tu zdvihla obrovská vlna kritiky a doslova POGROM na osobu ,ktorej bola vyjadrená dôvera a podpora už pred rokmi a bolo okolo nej praktický ticho,pokoj a relatívny kľud.
A teraz sa pozrime bližšie na tých ,ktorý tento pogrom spustili a hlavne prečo a kto sa k ním ako doteraz vždy mlčiaca väčšina pridal. Asi nikto nebude pochybovať ale hlavne spochybňovať ,že najviac kriku okolo tohto paktu už skôr spustil predseda strany ĽSNS a jeho krikľuni ,ktorí aj zoorganizovali niekoľko meetingov na túto tému a to hlavne na východe republiky. Na jednom z nich som bol sám zúčastneným a ne stíhal som sa diviť nad klamstvami a zavádzaním ,ktoré tam odzneli! Ale ani som sa moc nedivil ,veď bolo tesne pred Komunálnymi voľbami a dokonca v čase moratória a polievočku pre ich nominantov na posty starostov ,primátorov ale aj poslancov do rôznych zástupitelstiev si trebalo aj takýmto spôsobom prihriať!Ale poďme ďalej a pozrime sa čo dokázal zo seba spraviť v priamom prenose jeden KAPITÁN ,ktorý už skôr v inom priamom prenose kapitánske výložky olizoval. Nuž kalap dole pred každým jedným predsedom cirkusu PARLAMENT ,ktorý s plačom a slzami na pokraji udržania napáda toho ,ktorý za neho musel nie raz ,nie dva krát ťahať doslova ,,Žeravé uhlíky z pahreby“ a to hlavne po jeho HEROICKOM výkone v Ruskej Dume s ktorým sa tak veľmi rád chváli ,a nie len s ním, a v ktorom sa sám rozhodol zmeniť SMERovanie zahraničnej politiky Slovenska a pomaly už spájal Slovensko s Ruskom!!! Nuž a samozrejme treba pridať k nemu aj časť dovtedy mlčiacej väčšiny z jeho košiara ,ktorú chcel predovšetkým osloviť a to hlavne aj preto ,lebo tento kapitán už veľmi dobre vie ,že proti ústavnému TROJZLEPENCU už odzváňa a práve on je tým ,,zvonárom“ ,ktorý zvony rozhýbal!

Nuž a záverom sa pozrime bližšie na mlčiacu väčšinu ,ktorá dnes najviac vystrája a doslova vyvoláva hystériu v spoločnosti a POGROM proti tomu ,ktorý je dnes v tŕňom v ich očiach ,ale čuduj sa svete nie proti tomu ,ktorý im ten trň do očí vrazil a to už pred vyše šiestimi rokmi!!! Aj dnes s úžasom počúvam v uliciach mesta ,ale aj v kaviarniach a krčmách túto opäť sklamanú a doteraz mlčiacu väčšinu ,ale aj čítam na rôznych forach ich vyjadrenia ,plač nárek a hlavne cítim z nich tú bezmocnosť v spojení s neuveriteľnou nenávisťou k niekomu ,kto bol vybraným ,ale nie k tomu ,kto ho vyberal,vybral a aj menoval do funkcie MZV a už dávno im vrazil už spomínaný tŕň do očí!!! A tak sa aj ja pýtam ,čo sú to vlastne za ,,ľudia“ títo intrigáni a doslova farizeji ,ktorý nechcú vidieť a hlavne pochopiť ,že nie menovaný ,ale ten kto ho vybral ,navrhol a aj menoval je tým ,ktorý im spôsobil túto veľkú bolesť v očiach a aj TRAUMU!!!
Čo sú to vlastne za ,,ľudia“, ktorí sa dnes neboja síce pod rúškom anonymity ,ale verejne doslova ukameňovať toho ,ktorého ako trň do ich očí zabodol niekto iný ,ale nie toho ktorý tento trň sám bodol?! Čo sú to vlastne za ľudia ,ktorí ani dnes nie sú schopní pochopiť ,že ten trň v ich očiach ,ale nechce vytrhnúť ani ten ,ktorý im ho do nich vrazil ,ale nahlas aj s jeho pusy pajtašmi im v priamych prenosoch doslova odkazujú ,že ním-i vybraný človek sa jemu a jemu rovným môže ešte zísť v blízkej ,ale aj vzdialenej budúcnosti na terajšej pozícii a boli by veľmi neradi ,keby tento post sám opustil a to aj s nožom v chrbte ,ktorí mu ho tam oni samí vrazili!!! Nuž čo už len povedať aj na takéto farizejstvo ,,človeka“,práve ktorý je jedným z kandidátov na post MZV ,lebo ho už nebaví sedieť v zabudnutí v cirkuse PARLAMENT ako radový poslanec s jemu rovnými! Ale samozrejme aj na tých ,ktorí mu opäť jeho teatro doslova zožrali aj s navijakom!!!

V samom závere je dúfam absolútne zbytočne sa zmieňovať o tom ,na ktorého bola opäť len na PROJEKTOVANÁ vina od vinníkov ,ktorí ju v sebe nosili ako intrigani a farizeji už roky a nedávala im spokojne spávať , ktorý sa zachoval tak, ako každý jeden správny CHLAP a hlavne DIPLOMAT ,ktorý neodchádza od stola s názormi iných ,ale s pocitom že zúčastnení odchádzajú s názorom jeho,ktorý veľmi dobré vie že SLOVO ROBÍ CHLAPA len vtedy ak ho dodrží!!! Nuž a tento ČLOVEK -CHLAP a DIPLOMAT s veľkým ,,D“ ho dodrží iste ,lebo už dnes vie ,že tí ktorí ho chceli načisto ovládnuť mu nestoja za to,aby aj naďalej za nich vyťahoval žeravé uhlíky z pahreby a pritom mu zo zadu vrážali nôž do chrbta!!!

A pre krikľunov ,čoby strojcov POGROMU a mlčiacej väčšiny v skutočnom závere opäť odkazujem len toto:

,,ANI JEDNÉHO Z VÁS NEZDOLALI SITUÁCIE DO KTORÝCH VÁS DOSTALI VAŠE MODLY A MESIAŠI ,ALE LEN TO ,ČO STE SI O NICH A V NICH MYSLELI VY SAMI!!!“

Tak še to robí do tej pšej maceri! Na vichodze Ficilii ľudzi ňezaújima dajaki noví Trestní zákon a zoštatňeňe verejnoprávnej RTVS , aľe toto či dostaňu dochodky a budú mac robotu !

18.03.2024

Tak veľmi a bars múdro sa vyjadril jeden šaľeni vichodňar na poste ministra MPSVaR v priamom prenose v jednej televízii ,ktorému samozrejme zase ušlo aj to ,že protesty proti de kriminalizacie mafiánov na Slovensku a z poľovníckych chát ,ale aj proti zoštátneniu verejnoprávnej RTVS sa konali ,konajú a budú aj naďalej konať aj na východe Ficilie a to dokonca aj v jeho rodnom [...]

Kotleba , Uhrik , Mazurek , kde ste do tej psej matere ?

09.03.2024

Úvodom opäť upozorňujem jedno bunkovcov z búdy na Súmračnej , že ani tento blog nie je určený pre ich jednu bunku ,ktorá je naSMERovaná len SMERom k ich a nimi milovanému RUssKU! Ako je možné ,že rozosievači nenávisti , xenofóbie ,neznášanlivosti k iným farbám a rasám akou je biela ešte nie sú na námestiach po celej FICILII a neburcujú ich LYSOHLÁVKY k atakom a [...]

Som , alebo nie som suverén do tej psej matere? ! Tak na čo mám meniť svoj charakter a všetko zo mňa vychádzajúce?

07.03.2024

Úvodom opäť upozorňujem jedno bunkovcov z búdy na Súmračnej ,ktorí milujú svojho SPASITEĽA & MESIÁŠA ,nepoznajú význam objektivity a hnusia sa pohľadu do zrkadla ,že ani tento blog nie je určený im a im pokriveným charakterom bez svedomia! Hovorí sa ,že len blázon sa nepoučí ani z vlastných chýb a najväčšími chybami v našich životoch sú tie z ktorých sme sa [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 139
Celková čítanosť: 444923x
Priemerná čítanosť článkov: 3201x

Autor blogu

Kategórie