Založ si blog

Dvojaký meter

Tak ,ako v posledných dňoch rozvíril hladinu politického života v krajine Ekonomických zázrakov MARAKEŠSKÝ PAKT a ,,TANEČKY“ okolo MZV pána Lajčaka ,tak v jeho tieni sa potichučky mútili politické vody okolo odchodu MF pána Kažimíra ,ale aj obedy zadarmo pre žiakov základných škôl. Bežný človek žijúci vo víre vlastných problémov a v predvianočnom ošiali a zmätkov si povie pod dojmom správy o ,,Vianočnom “ navýšení platov pre správcov tejto krajiny , čo už ale ja s tým spravím ?! Potiaľ by to bolo samozrejme v poriadku ale s tým ,že v prípade dvoch zmienených ,,pánov“ z jedného košiara je na ich konanie a NENAHRADITEĽNOSŤ a PROFESIONALITU diametrálne iný uhol pohľadu a to hlavne od toho ,ktorý je a stoji nad nimi. Pokiaľ v prípade MZV sa tu odohralo jedno veľké TEATRO hraničiace až s porušením Ústavy SR a to len preto aby tento podľa niekoho NENAHRADITEĽNÝ minister ,ktorý mimo iného zradil na koniec aj sám seba, zostal na svojom mieste ,lebo vraj nie je adekvátna náhrada a treba viesť OBSE a podobne !!! Tak na druhej strane si minister druhý ako ,,finanzmajster“ a tiež NENAHRADITEĽNÝ a najlepší na svete s kľudom Angličana opúšťa potápajucu sa loď SMER ! A čuduj sa svete nikto neprotestuje ,nezvoláva mimoriadne tlačovky a ani ho nenúti aby zostal do skončenia jeho volebného mandátu ,lebo na mieste na ktoré si brúsi ,,zúbky“ predsa ešte sedí človek ,ktorému mandát ešte tiež nevypršal a má na neho právo a to až do jeho skončenia!!! A aj preto tu vzniká a je na mieste otázka o DVOJAKOM METRI pohľadu na NENAHRADITEĽNÝCH ministrov a benevolencii na strane jednej a boja na strane druhej! ČO je to vlastne za TEATRO a komu má slúžiť aj takýto CHAMELEONIZMUS hraničiaci až so SCHIZOFRÉNIOU zo strany toho ,ktorý si tu vynucuje a uzurpuje už roky právo o všetkom a aj všetkých rozhodovať len sám??? Ako je vlastne možné ,že práve on NAJ NENAHRADITEĽNEJŠÍ a najmúdrejší v krajine EKONOMICKÝCH ZÁZRAKOV používa DVOJITÝ METER a jedného nechá na palube jeho lode SMER a druhého doslova cez ňu hodí do rozbúreného mora???

A záverom niečo k tomu populistickému nezmyslu v podobe OBEDOV ZADARMO ,ktoré samozrejme opäť zaplatíme my všetci. Ja som už ne raz nie dvakrát,bolo vždy vymazané, v debatách spomenul a poukázal na to ,že skrachovanému premierovi nič tak nepoškodilo v jeho ne-politickej kariere, ako jeho návšteva pod jedným stanom v púšti pri ,,človekovi“ ,ktorý mohol rozdávať a hrať sa na sociálne milosrdného ,lebo pod jeho stanom pramenila ropa. A tak jeho krajina nemusela tvoriť a získavať a to aj formou pridanej hodnoty za prácu ,ale stačilo len sledovať cenu tejto komodity na medzinárodných trhoch a usmievať sa. No ale ,,NÁŠ“ neomylný a NAJ NENAHRADITEĽNEJŠÍ skrachovanec nesedí na takomto pramení a my všetci musíme napred vyrobiť a potom formou daní aj zaplatiť za jeho sny pri budovaní SOCIÁLNEHO ŠTÁTU v ktorom chce hrať prím asi do konca jeho smutného života!!! To ,že jeho sen o OBEDOCH ZADARMO narazil na spustu problémov a je doslova nerealizovateľný a to ani po odloženom termíne 1.IX. 2019 dúfam netreba nikomu vysvetľovať a ani dokazovať ,že prečo…………

,,Iste ,že vždy môžme zmeniť niečo ,postihnúť niekoho ,aby sme zmenili následky toho,čo sa stalo pred chvíľou a my sme to samí spôsobili, ale samú skutočnosť -udalosť už zmeniť nikdy nedokážeme! Na zemi existuje iba jediný spôsob ako využiť túto minulosť konštruktívne a to je v pokoji analyzovať svoje minule chyby vo svoj prospech a pustiť ich potom z hlavy!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467714x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie