Prečo radšej Kotlebu a hnedu než červenú KSS ?

12. apríla 2017, koloseum, Nezaradené

Aj keď sa nesluší načúvať a počúvať debaty za vedľajšími stolmi v  cukrárniach ,reštauráciách a krčmách ,tak večera v jednom takomto zariadení sa nedalo nepočuť horlivu a srdcia trhajúcu debatu  našich postarších až prestarlých spoluobčanov a zrejme bývalých súdruhov ,čoby aparatčikov  a nomenklaturnikov, ktorí zrazu nedokážu pochopiť  toho,koho roky volili  a nedali naň dopustiť  keď opustili a zradili pred ním inú modlu a ich Mesiáša!

Analýzy, prognózy ,spomienky ,vyčítky ale hlavne pravda každého z nich sa niesla zadymenou pivarňou a s každým jedným vypitým pivom a vodkou sa spomínalo na preplnené krčmy,blahobyt socializmu  a prichádzajúci 1.Máj na ktorý samozrejme nedali dopustiť .  A tak pomaličky a pozvoľne sa dostali až k jesenným voľbám a otázke koho a prečo voliť. Nuž a tu nastalo veľké hromobitie a jeden hlučnejší názor striedal druhý ,pre a proti za kohokoľvek a proti komukoľvek znelo čoraz hlasnejšie a štamgastri z vedľajších stolov sa len popod fúzy  usmievali a sem tam hodili uštipačnu poznámku s nádychom výsmechu ich ,,plodnej debaty „a to až dovtedy ,dokedy jeden z nich víťazoslávne vyslovil meno jeho nového Mesiáša s odôvodnením ,prečo ho bude on voliť a prečo by ho mali voliť všetci spolusediaci a nie len oni! A ták začali pať otázky, argumenty, analýzy a hlavne  na počudovanie sa mnohých nechtiac počúvajúcich  zhodla v tom ,že jediným riešením a zastavením toho, čo sa deje už roky v tomto Bananystane je strana ĽSNS a jej predseda s jeho do hola vystrihanými členmi a sympatizantami!!!  Nuž a najhlavnejším a najsilnejším argumentom bol o to ,že nie ich KSS ,ale jedine Kotleba dokáže spraviť  ,,poriadok“ s nekonečnou korupciou a bezpravím ,ktoré tu zaviedla silná ruka oligarchov  cez ich sluhov na najvyšších miestach vo vláde a parlamente . Že práve takýto ,,junáci “ ,čoby oddaní synovia proletariatu sú tí praví ,nebojacni a vedia spraviť to,čo by spravili aj oni keby náhodou niekedy vládli ! A čuduj sa svete ?!Práve oni by mali spustiť proces znárodňovania  a procesy so všetkými,ktorí rozkradli tento Bananistan tak, že sa už ani nemôžu na to nečinne pozerať a aspoň takýmto spôsobom už v jesenných voľbách sa chcú podieľať na prerušení hegemónie rozkrádania a rozkradačiek pod kuratelou UV KS SMER ,jeho súdruhom plukovnikom a satelitmi v podobe rôznych ministrov a šéfov najvýznamnejších inštitúcií!!!

Takže ,aj takúto podobu má prerod a zmena myslenia súdruhov ,ktorých bezmocnosť dnešných udalosti ,a nie len ich, priviedla až k extrémizmu ,xenofóbii ,neznašateľnosti a hlavne nádeji ,že nie ich už minulý Mesiáš ,ale nový  splní to, čo im doteraz nesplnil nikto po roku 1989 !!!