Nikto predsa nechcel Fica za prezidenta. . . . .

25. mája 2017, koloseum, Nezaradené

Pri dnešnom rýchlo rannom  prebehnutí pod rôznymi elaborátmi a diskusiami pod nimi mi ,,udrel“ do očí hore citovaný text s doplnkom o jeho možnom dôveryhodnom prieskume od jedného polo blázna s patentom na rozum  ,ktorý sa už roky na debatách nevie v pratať do kože a pod rôznymi nickami múti negatívnym spôsobom  vody v debatách tým naj primitívnejším spôsobom a lieta pod nimi doslova  tak,ako utrhnutý  vagón na slepej koľaji v Revúcej!

Keďže o polo bláznovi sa je zbytočne vyjadrovať a skôr ho treba ľutovať než s ním tratiť čas a vymieňať  si názory ,tak sa ho len jednoducho pýtam . Prečo dalo jeho modle v posledných prezidentských voľbách vo,, finále“  hlas cca.850 000 verných ovečiek , keď nechceli aby sa stal prezidentom Ficílie? ?? Prečo ho vôbec tieto veriace ovečky posunuli až do finále ??? Prečo jeho modla mala vlastný volebný team ,ktorý mu ,,ordinoval“ taktiku a ovplyvňoval jeho správanie až do poslednej sekundy v týchto voľbách ??? A hlavne sa pýtam tohto polo blázna , prečo jeho modla vôbec kandidovala na post prezidenta Ficílie  ,keď podľa neho ju predsa nikto v nej  za prezidenta nechcel a čuduj sa svete podľa neho  ani tých cca. 850 000 verných ovečiek???  Samozrejme ,že by som mohol pokračovať v otázkach a pýtať sa do nekonečná tohto polo blázna a nie len jeho  ,ale dnes to už nerieší žiaden problém a Slovensko má konečne Pána Prezidenta ,ktorého mu závidia aj blízke  okolité štáty!!!

Od posledných prezidentských volieb sa na debatách aj Pravdy  preliali už hektolitre žlče a nenávisti voči hlave štátu zo strany tých ,ktorí nevedia do dnes prehltnúť horkú pirulku v podobe prehry ich modly a ich trauma a negatívne emócie  z nej naberajú  na intenzite pri mene Pána Prezidenta Kisku nebývalé rozmery a vedú až k poznaniu jedného polo blázna v podobe jeho už spomenutého tvrdenia !!! A ja len dúfam ,že sa tejto ,,okrase“ všetkých diskusii podarí raz prísť na to,že musí toho ešte strašne veľa vidieť ,aby dokázal pochopiť to ,čo sa vlastne v rozhodujúci deň posledných prezidentských volieb stalo………….