Pyrrhovo víťazstvo! ! !

12. novembra 2018, koloseum, Nezaradené

S úsmevom na tvári som si včera aj ja vypočul v priamom prenose na TA3 Ódu na Víťazstvo z úst naj povolanejšieho a toho ,ktorý je už len smutným štatistom jeho pádu ,ale aj jeho strany a všetkého a všetkým čo s ním a ňou akokoľvek súvisí. Bola to Óda na víťazstvo v komunálnych voľbách ,ktoré sa skončili skoro dvanásť hodín pred tým ako tento ,,manipulant“ oslovil predovšetkým jeho VOLIča a odkázal mu ,že sa nič nedeje a opäť sme ZVÍŤAZILI!!! A akože to vyzerá to jeho veľké PYRRHOVO víťazstvo oproti posledným komunálnymi voľbám?! Nuž predovšetkým takto:
STRANA SMER NA ČELE S BIRMOVANÝM KOMUNISTOM PRI POROVNANÍ S VÝSLEDKAMI Z ROKU 2014 ,KEDY BOLI POSLEDNÉ KOMUNÁLNE VOĽBY, STRATILA A TEDA PRIŠLA O TRISTO-300 KRESIEL PRIMÁTOROV A STAROSTOV A O 1 500 POSLANECKĆH STOLIČIEK NAPRIEČ CELOU FICILIOU!!!

Takže o akéže to falošné víťazstvo a oslavy čoho opäť ide???

Ja už opäť čakám na jeho výjazd niekde do Čiech ,alebo aj na Cubu odkiaľ opäť odkáže ešte ,,verným“ prostitútkam v jeho dresoch a strane na obecnej a miestnej úrovni ,že príde čas a rad aj na nich a aj po nich len smradľavé pelechy v posteliach zostanú…..