Smutné, ale pravdivé v súvislosti s čínskou pliagou! ! !

18. marca 2020, koloseum, Nezaradené

Pôvodne som namal v úmysle v tejto vypätej situácii písať žiaden blog o tom ,čo nemôžem v žiadnom prípade ovplyvniť ,ale keďže mi nedajú rastúce informácie o náraste a počte už nakazených ,tak chcem predovšetkým upozorniť na množiace sa prípady porušovania disciplíny ,pravidiel a zákazov zo strany tých ,ktorí mali byť zárukou toho ,že občan sa nemusí báť ísť k lekárovi s jeho problémom a to nie len ku vzťahu k pandémii a strachu z nej !!!

Iste tu netreba do podrobná opisovať posledné prípady z KRAMÁROV, RUŽINOVSKEJ NEMOCNICE ,ale ani nové o MUDROCH -LYŽIAROV ,ktorých láska k Rakúskym Alpám bola silnejšia ,ako ich zdravie ,ale aj ich pacientov medzi ktorých sa vrátili priamo a to bez nariadenej karantény . Ale chcem sa aj tu opýtať na jeden fakt ,ktorý spočíva v disciplíne a pokore pred zákonmi zo strany tých ,ktorí by mali byť nie len zárukou ale predovšetkým výstavnou skriňou dodržiavania zákonov ako takých v prípade ČÍNSKEJ PLIAGY ?! Lebo ako potom chceme aby sa bežný občan bez podrobnejšej vedomosti o hroziacom nebezpečenstve z ČÍNY správal zodpovedne a tak ,ako má?! A to nie len preto ,lebo mu hrozí na naše pomery vysoká pokuta ,ale aj preto lebo môže padnúť tejto pliage aj za obeť !!!

Dnes sme svedkami mnohých priamych prenosov v ktorých sa predvádzajú ..zodpovední “ v už pomaly módnych rúškach rôznych farieb a tvarov a predbiehajú sa pri tom s informáciami ,ktoré by mali nám obyčajným ľuďom iste podávať odborníci a nie oni ako len laici a štatisti !!! A ja sa zase aj preto pýtam ! Kdeže to boli títo všetci ,,ODBORNÍCI“ aj v čase PREDVOLEBNÉHO ošiaľu ,keď už bolo dávno známe čo sa deje a šíri vo svete a čo robili už vtedy proti tomu ,keď sa predbiehali v populizme a nehoráznych sľuboch aj o TRINÁSTYCH dôchodkoch a STO percentnom náraste RP pre deti ??? To im vtedy nevadilo a neležali na ich bedrach a svedomiach osudy a životy ich VOLIčov ??? Alebo stačilo len už na základe sa širiacej sa PLIAGY robiť zo seba štatistu a k strachu a davovej psychóze pridať ešte aj pokuty za nedodržiavanie niekoho na rýchlo schválených predpisov ?!

A tak som ja ,zodpovedný občan ,ktorý dodržuje v rámci svojich možnosti to ,čo dodržiavať má a iste robí aj niečo na viac ,veľmi zvedavým na konzekvencie zo strany zodpovedných pre tých ,ktorí ich zákony nerešpektovali a od ignorovali ,ale na druhej strane vyvolali aj množstvo otázok o tom ,aký je v skutočnosti ten ,ktorý by si mal iste ctiť zákony viac ako len ja ako bežný občan ,ktorý doslova ,,žije“ v tejto dobe z informácii ,ale aj dezinformácii ,ktoré sú prezentované prostredníctvom masmedii a ktorý je odkázaným na milosť a nemilosť TRHU aj s ochrannými pomôckami ,ktorých niet aj kvôli jasne definovanej PRÍČINE a už známym tak infatilne iracionalizovaným dôvodom !