Nekonfrontačný , vysoko štátnický prejav Pani Prezidentky SR ! !!

5. júna 2020, koloseum, Nezaradené

Dnes Prezidentka SR Pani Čaputová potvrdila na pôde parlamentu SR pri predkladaní správy o Stave SR jej nad straníckosť ,rozhľad ,rozvahu a hlavne dokázala to ,že PRAVDA sa dá povedať aj kultivovane a tak,aby upokojila potreby všetkých a teda aj jej ! JEJ dnešný prejav ako výzva k všetkým občanom SR a nie len k zákonodarcom a politikom jasne deklaroval ,že jej nie je ľahostajným osud Slovenska ,všetkých občanom žijúcich v ňom ,ale ani jeho dobré meno vo svete a aj preto sa rozhodla pre štýl ne mlčania a tajomstiev ! Veľmi pekne ,presne a kultivovane pomenovala ,kde Slovensko ,,topánka“ tlačila ,tlačí aj preto ,lebo veľmi dobre vie ,že mlčanie a tajomstvá mnohých tiež politikov už dlhé roky len ruinujú Slovensko a život v ňom neboli a ani nie sú prínosom pre neho do budúcnosti !

Dnes Pani Prezidentka odkázala všetkým zainteresovaným ,že jedine a len PRAVDA je tu aj na to ,aby sa život Slovákov na Slovensku výrazne zlepšil a nie naopak zhoršil! Jej viera v PRAVDU a spravodlivosť na Slovensku bola veľmi nahlas prednesená na pôde ,na ktorej sa začína nie len náš lepší život aj preto aby vecí už neboli nikdy takými ,akými boli pred jej vyrieknutím a to s plným vedomým ,že Páni Prezidentka pochopila ,prečo chcela povedať tuto jej PRAVDU ,ktorá nám všetkým pomôže rozhodnúť o tom ,či vecí ,ktoré sa zmenia aj naším pričinením budú také ,ako chceme aby boli my všetci a nie len poniektorí z pomedzi nás !!!

Prezidentka SR Pani Čaputová nie len jej obsahom jej rekapitulácie o stave SR ,ale predovšetkým vysoko kultivovaným spôsobom dnes iste naplnila jej predsavzatie s ktorým išla do úradu Prezidenta SR a naplnila iste to už dávno a veľmi dobré staré známe : BEZ NENÁVISTI KU KOMUKOĽVEK A DOBROTOU A LÁSKOU KU VŠETKÝM !!!