Pán Sulik , už ste raz vládu položil , nepokúšajte sa o to isté aj po druhý krát ! !!

11. októbra 2020, koloseum, Nezaradené

To ,čo dnes zase vystrojil svojím koaličným partnerom minister hospodárstva svojim prístupom , správaním ,tvrdohlavosťou jeho ega a odchodom z rokovania ústredného krízového štábu zase len potvrdilo ,že človek ,ktorý ZRADIL raz môže kľudne ZRADIŤ aj po druhý krát ! Správanie sa pána ministra je nedôstojným predovšetkým k jeho voličom ,ktorí mu dôverovali a verili v to ,že aj jeho pričinením sa dostane aj im zadosťučinenia za SKUTKY ,ktoré bolo na nich dlhé roky páchané a boli ich obeťou ! Dnešok zase len potvrdil ,že pán minister nezvláda krízové situácie a veľmi rýchle a zbrklo vyvodzuje konzekvencie a závery a to pod tlakom ani nie tak faktov ,ako jeho vlastných emócii ,ktoré ho ovládnu v takýchto situáciach ! Už nech bolo a je konanie pána ministra akékoľvek a základom jeho konania bolo čokoľvek ,tak sa treba pýtať pána ministra, kto má vlastne z jeho konania prospech a komu a čomu malo a má vlastne slúžiť ?! Vyspelý politik by mal byť aj diplomatom a iste by nemal utekať z boja a už tobôž nie s vlastnými ,ktorí mali a majú na spoločné vecí iné názory ako on . Ja si myslím ,že pán minister je nie len skuseným politikom a odborníkom ,ale aj človekom so životnou praxou a veľmi dobre vie ,že ekonomika potrebuje predovšetkým ĽUDÍ a nie len riešenia a plány v nej . Lebo načo nám je ekonomika ,ak nebude mať kto v nej pracovať a realizovať aj jeho plány ?! To je skutočne tak ťažko v dnešnej tak ťažkej a vypätej dobe pochopiť ,že prvoradými sú ľudské zdroje bez ktorých sa žiaden a ani ten najlepší ekonomický plán nezrealizuje ?! To sú vám skutočne prednejšie vaše čiastkové úspechy,percenta a čísla ,ako zdravie všetkých občanov Slovenska ,bez ktorých žiadne čísla a percenta nedosiahnete ?!

Pred vyše DESIATIMI rokmi ste spôsobili vašou tvrdohlavosťou pád vlády pani Radičovej a uvrhli ste na dlhých DESAŤ rokov Slovensko do doby temná a doslova ste ho na podnose ponúkli tým ,ktorým dnes tiež neviete prísť na meno! Celých DESAŤ rokov ste si nič iné ako poraziť tých ,ktorým ste Slovensko doslova darovali ,nepriali . A keď sa vám to konečne podarilo aj s prispením zodpovedných voličov na Slovensku ,tak opäť chcete akože zlyhať a spraviť tú istú chybu ako pred DESIATIMI rokmi ?! To snáď nie pán minister ?! To iste nemyslíte opäť vážne a tak ,ako pred DESIATIMI rokmi ?! Alebo chcete skutočne zase odovzdať moc a silu tým ,po ktorých zostal temer nefunkčný štát v ktorom už skoro nič nefungovalo a ten fungoval viac menej už len silou vôle zodpovedných občanov a zotrvačnosťou ? Pán minister o čo vám vlastne opäť ide a čo a v prospech koho ste opäť ochotným položiť aj tuto vládu ,ak je ale pravdou aj to ,že ona bude síce oslabená fungovať aj bez vás a vášho tvrdého ega ?! To vám nie je ľúto vašich voličov a vašich predsavzatí ,ktoré sú súčasťou PVV pána Matoviča ,ale aj vašej energie a síl,ktoré ste po celých DESAŤ rokov vynakladali aj na to ,aby sa Slovensko dostalo konečne tam kam patrí a ľudia v ňom žili na takej úrovni akú si skutočne za ich poctivosť a pracovitosť zaslúžia ?! Pán minister ,to je skutočne tak ťažko prekročiť vlastný tieň ,vyjsť z neho a kráčať po ceste na ktorú ste sa rozhodli ísť k CIEĽU nie sám ,ale spoločne s tými ,ktorí obetovali tiež svoju energiu a silu v prospech Slovenska a jeho občanov ?! Alebo ste sa práve dnes rozhodli ,že budete hrobárom aj tejto koalície a radšej odídete do zabudnutia a na hnojisko politických dejín Slovenska ?!

Pán minister ,OPTIMIZMUS znamená v každom probléme vidieť priležitosť ! Tak vás prosím nepremrhajte OPTIMIZMUS občanov a využite PRILEŽITOSŤ ,ktorú ste dostali v prospech nie len svoj ,ale predovšetkým v prospech tých ,ktorí vám ju dali !!! Alebo nás len nechcete presvedčiť o tom ,že práve vy vstúpite dva krát do tej istej rieky?????