Politické prímerie a mlčanie zbraní ! ! !

21. októbra 2020, koloseum, Nezaradené

,,PÁNI „“ politici ,čo tak konečne dať pokoj politickým zbraniam a vytĺkaniu pol. kapitálu a konečne sa zomknúť a spojiť v prospech nás všetkých a nášho zdravia ?!

Alebo snáď ešte vždy nevidíte čo ste spôsobili vaším vyše polročným ,,POLITIKARČENÍM “ ,ako ste rozdelili národ , kam a k čomu ste ho priviedli ???

Dnes keď je doslova potrebná každá jedná ešte zdravá ruka ,noha a ubúda nám zdravého zdravotníckeho personálu v každej jednej nemocnici ,ale aj v ambulánciach sú vaše žabo myšie vojny a vaša chuť po vládnutí národu slovenskému jedine tak na houvnô a na NIČ!! Alebo fakt chcete aby sme dopadli tak,ako naši bratři Češi ,ale aj Taliani a Španieli a sedel celý národ doma a požičiaval si psov a mačky ,aby sa mohol nadýchať čerstvého vzduchu ???

Lebo vedzte ,,PÁNI “ tiež politici ,že aj prípadným povalenim legitímne zvolenej vlády ešte nie ste vládcami Slovenska a tobôž nie ,,PÁNMI“ nad ČÍNSKOU PLIAGOU ,ktorej nezáleží na vašich menách ,ale na tom ,koľko sa jej podarí ,,skantriť“ aj z pomedzi vás a vašich najbližších !!!!

Takže ,,PÁNI “ politici hlavy hore ,rozum do hrsti a poďme všetci bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou voči všetkým !!! Lebo jedine tak môžeme dnes poraziť neviditeľného nepriateľa ,ktorému najviac vyhovuje aj vaše ,,správanie !!!!!!!!!“