Infatilný amaterizmus par excellence z dielne totálne rozprášenej opozície !

13. mája 2021, koloseum, Nezaradené

Znenie referendovej otázky ,ktorá má rozhodnúť o bytí a ne bytí legitímne zvolenej vlády v slobodných a demokratických voľbách z februára minulého roka : ,,Súhlasíte s tým ,aby sa skrátilo VIII. volebné obdobie NR SR tak,aby sa voľby do NR SR vykonali do 180 dní odo dňa vyhlásenia výsledkov tohto referenda ?“

Tak nad touto otázkou si iste HLASO – SMERÁCKA polit mafia na čele s BIRMOVANÝM KOMUNISTOM alias BORDEL DÁMOU z BORDELU SMER lámala iste veľmi dlho hlavy a to aj so súdruhom Mamojkom ,ktorý nechcene opustil rady ÚS SR. Lebo ako je vidieť tak ani COLOMBOVA manželka v podobe PETIČNÉHO VÝBORU si s touto otázkou nerobila ťažkú hlavu a odklepla to ,čo jej-mu bolo pod nos podstrčené! Otázkou pri tejto otázke totiž ostáva problematická nie len jej formulácia ,ale hlavne to ,prečo nie je v tejto otázke jasne formulovaný negatívny výsledok referenda po ktorom by sa VIII. volebné obdobie NR SR nekrátilo a legitímne zvolená vláda SR by automatický pokračovala v jej činnosti až do skončenia jej volebného obdobia !!! Lebo mne to vychádza tak ,že pri takto nejasne formulovanej a špekulatívnej otázke stačí aby sa referendum KONALO a bez prihliadnutia na jeho VÝSLEDOK ,by sa mali každopádne konať predčasné voľby do NR SR minimálne do 180 dní od vyhlásenia výsledkov aj neúspešného referenda !!!!!
A tento spolok neschopných aj ,,právnikov “ sa silou mocou tlačí naspäť na stratené pozície a chce opäť rozkrádať tento štát a jeho obyvateľov…………….