FICO – samozvaný Slovenský BOH spravodlivosti !

19. decembra 2021, koloseum, Nezaradené

Už po tisícročia si národy po celom svete uctievali ,ale ešte aj uctievajú svojich Bohov ,ktorým dávali rôzne mená a nosili im rôzne obete ,modlili sa k ním a v silnej viere verili ,že im títo Bohovia splnia ich želania a a budú tak vypočuté ich modlidby ,ako odmena za ich obete a modlenie !!!

Keďže Slovensko malo doteraz a má len ministra spravodlivosti ,ktorému ale BOH FICO neverí aj preto lebo tam už nemá svojho svätého strážscu ,tak navrhujem práve JEHO pasovať a vysvietiť za BOHA SPRAVODLIVOSTI na Slovensku ! Lebo kto iný ak nie ON si to dnes zaslúži za jeho boj za všetkých LOTROV-GAUNEROV-ZLODEJOV a MAFIÁNOV nespravodlivo stíhaných a odsudzovaných tak,ako ON samozvaný BOH SPRAVODLIVOSTI na Slovensku?! A čo tam už potom ,že sa rozhodol byť BOHOM SPRAVODLIVOSTI len tým ,ktorí boli a sú z BÚDY na Súmračnej ,ktorých už ochraňoval ,keď sedel ako ich ŠÉF na poste predsedu vlády SR ! A tak dnes iste nikoho neprekvapuje poznanie a fakt ,že v minulosti ho ani len nezaujímali osudy mnohých vo vyšetrovacích ,kolúznych a zadržiavacich väzbách ,ktorí boli v nich dlhé roky týraní a bezdôvodne psychický šikanovaní aj s ich rodinami, brali si žiaľ Bohu aj životy a nakoniec boli odsúdenými práve s jeho Bohmi na poste ministrov vnútra a po sudoch po celej jeho FICILII ! Prečo tohto dnes samozvaného BOHA SPRAVODLIVOSTI nebolela hlava prečo si takýto stíhaní berú životy a ako dlho sú títo poškodení vo väzbách a aké rozsudky sa im ušli už dnes všetci veľmi dobre vieme a to presne tak ,ako aj to ,že mu ani len nenapadlo meniť aj zákony aj v tomto SMERE a to spôsobom takým ako to robí súčasná MS SR pani Kolíková a to hoci na jeho podnety !!!

Dnes k tomuto samozvánemu BOHOVI SPRAVODLIVOSTI ,kto a aký ľudia naťahujú ich špinavé paprče ? Nuž toto vie a pozná už dávno celé Slovensko a aj to že PREČO a v akej nádeji a viere majú byť výsledkom práce ich BOHA SPRAVODLIVOSTI ku ktorému sa iste modlia vo väzenských celách deň a noc a už majú pre ich BOHA SPRAVODLIVOSTI iste prichystané aj to ,čo sú schopní obetovať za SLOBODU ……

,,OKLAMAŤ NA VŽDY VŠETKÝCH MOŽEŠ NA AKÝSI ČAS,ALE NEMOŽEŠ OKLAMAŤ VŠETKÝCH NA VŽDY !!!