Veľmi krutá až neuveriteľná pravda a realita , ktorá nedáva už jeden rok spávať celému svetu ! ! !

24. februára 2023, koloseum, Nezaradené

Dnes je tomu presne rok ,kedy sa u našich susedov na východ od našich hraníc a teda na Ukrajine začala písať nie len krutá história ,ale predovšetkým pravda o jednom PSYCHOPATOVI – LILIPUTINOVI & MASOVOM VRAHOVI z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorá ho odhalila v plnej nahote !

Dnes je teda presne JEDEN ROK od toho ,kedy tento PSYCHOPAT podľahol hlasu jeho veľmi ťažko chorej duše a cez jeho ŠPECIÁLNU OPERÁCIU si začal plniť jej sen o VYHLADENÍ jedného národa a štátu z povrchu zemského ! Táto veľmi chorá duša ,ktorá si osobuje právo na opätovné zjednotenie bývalých Sovietskych satelitov z východu Európy pod RUssKU kuratelu, začala plniť jej choré plány u jej suseda tým najhroznejším a najstrašnejším spôsobom ,ktorý je ale ničím a nikým neospravedlniteľný a to naprieč celým svetom ! Dnes už všetci vieme a poznáme hrôzy a NÁSLEDKY tejto ŠPECIÁLNEJ OPERÁCIE veľmi ťažko chorej duše ,ktorá sa premenila na KRIGBLITZ trvajúcu presne jeden rok a ktorá trumatizuje & frustruje a nedáva kľudne spávať celému pokrokovému ,demokratickému a mierovému svetu !

Týmto mojim blogom po dlhšom čase nechcem pripomínať hrôzy ,ktoré už všetci poznáme ,ale chcem vyjadriť hlbokú a úprimnú sústrasť všetkým pozostalým na oboch stranách tohto NEZMYSLU ,ktorí prišli predovšetkým o svojich najbližších v tejto ŠPECIÁLNEJ OPERÁCII & KRIGBLITZ ,ktorá nemá v novodobej histórii v 21. storočí žiadne ospravedlnenie a okrem bolesti ,žiaľu ,plaču a nárekov nepriniesla absolútne NIČ celému svetu a tobôž už nie veľmi ťažko chorej duši ,ktorá podľahla sile vnútorného hlasu len preto ,aby si pred celým svetom dokázala svoju veľkosť ,ale popri tom zabudla na to ,že SVET sa ho už dávno nebojí …….. ,takže ešte raz R.I.P. všetkým pozostalým na oboch stranách tohto NEZMYSLU !!!