Prečo pri „viem, ale nepoviem“ mlčí aj GP SR pán Žilinka ? !

22. februára 2024, koloseum, Nezaradené

Včera si celé SLUŠNÉ & DEMOKRATICKE Slovensko ,ale aj zahraničie pripomenuli jednu z najsmutnejších udalosti v novodobej ére samostatného Slovenska a to šieste výročie brutálnej vraždy dvoch mladých ľudí ,ktorí chceli žiť tiež v slobodnom a demokratickom Slovensku , mať spolu deti a tešiť sa zo života s nimi ,ale aj s ich rodičmi a najbližšími ! Ale ich odvaha a zmysel pre spravodlivosť niekomu veľmi vadila a tak sme sa pred šiestimi rokmi stali len nemými svedkami hroznej a ohavnej tragédie ,ale s niekým naplánovanej a aj dokonanej do poslednej bodky a kvapky krvi . O ktorej sa ,ale niekto nahlas vyjadril pred dvoma rokmi ,že VIE ,kto bol a je objednávateľom tohto ohavného a brutálneho činu a všetci sa budeme diviť ak prezradí meno-mená páchateľov ktorí zrealizovali tento hrozný a ohavný čin !

Po tejto beštiálnej a brutálnej vražde sa dal počuť vtedajší spolužiak na poste GP SR , Čižnár s tým ,že ak sa potvrdí ,že ide o plánovanú vraždu ,tak rozpúta na Slovenskej zemí PEKLO . No ako všetci veľmi dobre vieme ,žiadneho pekla sme sa ani v tomto SMERe na Slovensku nedočkali a nedožili a to presne tak ,ako aj toho ,aby sa tí pod ktorých vedením Slovenska sa tento ohavný skutok stal aj včera vyjadrili aspoň jedným jediným slovkom a ľútosťou nad tým ,čomu mohli zabrániť ,ale naopak sa vysmievali z týchto obetí ,ktoré prosili o pomoc a ochranu !!! Včera mali títo ,,ľudia“ možnosť už šiesty krát sa verejne vyjadriť nad ich zlyhaním a ospravedlniť sa nie len samotným obetiam ,ale aj ich rodičom a najbližším pozostalým . Ale opäť sa nedožili jedni a ani druhí a s nimi ani celé Slušné Slovensko ! Ale naopak zase vyplávala na povrch otázka ,prečo nekoná GP SR vo vecí vyhlásenia z pred dvoch rokov ,,najpovolanejšieho“ ,ktorý sa hrdí s tým že VIE ,ale nechce povedať a tak si splniť svoju občiansku povinnosť ,ktorá aj jemu vyplýva priamo zo zákona ?! Čím by samozrejme uľahčil prácu aj všetkým vyšetrovateľom ,ale aj samotnému GP SR ,ktorí by sa mohli venovať inej práci pri odhaľovaní iných trestných činov !!!

V minulosti sme mali na Slovensku prípad ,,CD“ na stole OTCA NÁRODA ,ktorý tiež poznal obsah tejto ,,striebornej platne“ ,ale do dnešných dní sa celé Slovensko nedozvedelo o ňom ! Koho ,že to vlastne vtedy strašil , kryl a potreboval držať v šachu tento samozvaný OTEC NÁRODA presne tak, ako dnes jeho veľmi usilovný ŽIAČIK ,ktorý tiež VIE ,ale nechce prezradiť a povedať a to aj za cenu ukľudnenia situácie v jeho FICILII , ale aj dobrého mena Slovenska doma a vo svete ? Kohože to aj tento ŽIAČIK už vyše dvoch rokov straší ,kryje , drží v šachu a za gule a PREČO ???

,,ZNEUŽÍVANIE JAZYKA VYVOLÁVA ZLO V DUŠIACH INÝCH !“