Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

14. apríla 2024, koloseum, Nezaradené

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu – hlas vo voľbách im on veru slúžiť nebude !

Nebudem tu ani v tomto prípade meniť tieto veľkohubé vyhlásenia na drobné ,ale chcem len pripomenúť jeho fanynkám ,ktoré ho povýšili nad svätého Otca a sú pre ne jediným elixírom a zmyslom života ,že ich slepá viera v ich MESIÁŠA & SPASITEĽA ich zase priviedla len a len k veľkým sklamaniam a bolestiam v ich dušiach a srdciach ! A činím tak na základe rozhovorov s nimi nie len priamo na Michalovskom námestí ,ale aj po udalostiach na Michalovskej radnici v mojom rodnom meste len niekoľko kilometrov od Michaloviec !!!

Nuž ,ale čo už ? Nedožili sa ešte vždy ani po pol roku jeho vládnutia lacného chleba a ani benzínu do ich starých MB ečiek a ani nafty do novších škodoviek………,ale tak im treba !