HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19. apríla 2024, koloseum, Nezaradené

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla !

Tak už je to spečatené a potvrdené prijatým zákonom z dielne jedného šaľenoho vichodňara na poste MPSVaR ,ktorý na jednej strane rozhadzuje tak, ako Jánošík nakradnuté Zlaté dukáty od zeme pánov na trhovisku v Terchovej a na druhej strane doslova okráda a ide šetriť na budúcnosti Slovenka a teda na našich deťoch a vnukoch !

Prečo takto koná ,robí jeho infatilnosť a krátkozrakosť a na koho príkaz iste nie je ťažko uhádnuť ,ale prečo majú pri tomto amaterizme do sveta volajúcom trpieť práve tí ,ktorí majú byť zárukou prosperity ,rozvoja a budúcnosti Slovenska ?! A teda naše deti a vnuci ,ktorí ešte neopustili FICILIU ,ale iste tak spravia po už avizovaných opatreniach s Matovičovim zákonom ,ktorý sa ide rušiť ! A čuduj sa svete ,že vraj len preto lebo na naplnenie tohto zákona nie sú zrazu peniaze a treba našetriť na odmeny a výpalné pre VOLIčov ,ktorí nepozerajú na súčasnosť a budúcnosť ich vlastných detí a vnukov !!! Ako je vôbec možné ,že aj tento šaľeni vichodňar nepozerá na mladých ľudí a ich rodiny a doslova ich vyháňa z ich FICILIE za jej hranice a na strane druhej už rozmetuje siete po lacnejšej pracovnej sile na východ od FICILIE a v AZII ?! To kdeže sú , ako že dnes aj jeho predvolebné dristy o tom ,ako sa budú v hufoch valiť naspäť do FICILIE mladí ľudia a mozgy ,ktorých v minulosti aj on vyháňal zo Slovenska a premiestňoval ich aj v rámci FICILIE z východu na západ?! Kdeže sú skutky a kroky aj v tomto SMERe ,ktoré majú minimálne udržať doma to ,čo ešte nestihlo odísť ,ak sa už nedarí vracať domov to ,čo samí v minulosti z FICILIE vyháňali a vyhnali ?! Alebo je fakt až také ťažké aj pre tohto jednoduchšieho šaľenoho vichodňara pochopiť ,že jeho antisociálna ,,politika“ voči mladým ľuďom a ich rodinám sa aj jemu už zajtra vypomstí a finanzmajster s guvernérom NBS nebudú stačiť tlačiť a predávať štátne dlhopisy a emisie a to aj za absolútne vevýhodných podmienok pre Slovensko ,len preto aby bolo aj na kupovanie si ich VOLIčov za naše spoločné peniaze ??? Veď len v tomto roku sa doslova vyhodí von oknom vyše OSEMSTO MILIÓNOV uer z našich spoločných peňazí ,len preto ,aby si niekto pohladil svoje veľmi ťažko choré ego a zahral sa na Jánošíka vo FICILII …….a po nás potopa!

,,JE ĽAHŠIE OKLAMAŤ ČLOVEKA , AKO HO PRESVEDČIŤ O TOM ,ŽE BOL OKLAMANÝ!“