Založ si blog

Teatro UV KS SMER. . . .

aj  takto by sa dalo nazvať to,čo sa momentálne odohráva a deje  na pol.scéne, a nie len tam, na malom Slovensku pod kuratelou ,,šéfa“ tej to nie politickej ale oligarchickej strany na ktorého až teraz doľahli následky z ,,vyprasku“ ,ktoréme sa mu ušlo v posledných prezidentských voľbách,po ktorých z neho zostalo len Vrece zhnilých zemiakov a jeho voličom v rukách len Čierny peter v podobe frustrácie ,nenávisti a traumy s ktorou sa tiež do dnes nevyrovnali .

Nuž a to ,čo dokazujú dvaja koaliční partneri ,ktorí zradili vlastných voličov ani moc netreba komentovať ,ale zato sa treba pozastaviť a  diviť nad ich malosťou doplnenou hlúposťou  s ktorou sa vyjadrujú k scenáru a dianiu okolo Mečiarových amnestii ale aj o letoch pána prezidenta Kisku . To,čo dokazuje najmä kapitán Danko a jeho  ,,družina“ v prípade naordinovaných letov s ministrom vnútra pre pána prezidenta sa len tak ľahko hoci kde nevidí  a sekundovanie Marx-Leninistu súdruha Bláhu sa ani len neoplati komentovať.

Ale skúsme sa spýtať sami seba ,kto vlastne stojí za týmto teatrom a na čo a komu má vlastne slúžiť? Prečo práve teraz  a to hneď treba mať z večera do rána vyriešené Mečiarove amnestie a zároveň aj k tomu prilievať olej do ohňa v podobe letov pána prezidenta Kisku?! Kto a prečo má zrazu takýto eminentný záujem riešiť veci staré temer desaťročia ale aj len  roky a hlavne čo majú zakryť a aj prekryť v tejto dobe?  Prečo ,že to Veľký žiak ,,Otca národa “ takto nekonal s jeho ,,83″ v čase keď mal parlamentnú väčšinu a nepotreboval od nikoho súhlas k tomu aby mohlo byť vykonané zadosť učinenie za vraždu a únos ,ktoré nedali mnohým aj vtedy spávať???  Ako je možné ,že zrazu až teraz je tu akási ,,Spoločenská objednávka“ ,ktorá je samozrejme vyvolaná len účelovo z hora  a má zakryť to,o čom sa voličom v tomto štáte ani len nesníva ? Ako je možné ,že dnes ,,vlastní“z radov UV KS SMER sú za amorálnosť a rušenie nezrušiteľného ?! To kde vlastne boli pred dvoma-troma rokmi  ,keď v úlohách rôznych radcov a poradcov viedli mimo iného ich vodcu k jeho  najväčšej prehre a potupe s ktorou sa do dnes nevie vyrovnať a zmieriť???

Ale skúsme sa zamyslieť aj nad tým ,čo vlastne rieši toto teatro pre druhú stranu v podobe jednoduchého a poslušného občana-voliča ,ktorý je núteným žiť v mnohých prípadoch z almužnej ,teda z ruky do úst a bolo mu len vložené do úst ,že to je práve on a ten ktorý má eminentný záujem na vyriešení niečoho ,čo v skutočnosti ani vyriešiť nemôže?! Nuž ja si myslím ,že okrem ešte väčšej polarizácie ,nenávisti a napätia v spoločnosti pred bližiacími sa jesennými horúcimi  voľbami absolútne  nič,čo by mu uľahčilo a zprijemnilo už aj tak veľmi ťažký život za ktorý môžu práve tí ,ktorí si hovoria politici a veľmi im leží v žalúdku osud a život ich voliča …….

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467620x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie