Založ si blog

Keď restimuláciu afirmácia nahrádza!

Je až úsmevne zábavné pozorovať správanie sa časti blogerov a ich sympatizantom v podobe diskutujúcich ,ktorí by chceli silou mocou presvedčiť všetkých v ich blízkom ale aj širšom okolí  o dobru ktoré pre nich predstavoval socializmus pod vedením zločineckej Komunistickej strany a jej vedenia ! A doslova sa dožadujú ,aby hora prišla k ním ,keď už oni nechcú ísť k nej. Títo ľudia bez najmenšej štípky uvedomenia a schopnosti objektívného pohľadu na minulosť a života v nej  sa bezhlavo rútia de debát a obhajoby ne obhajiteľného a tak si aspoň pre seba vytvárajú imaginárne obrazy ktoré ich ale nútia v dnešnej dobe viac trpieť ako žiť prítomnosť!

Prečo to robia vedia iste najlepšie ony samí a to presne tak ,ako aj to ,prečo je ich schopnosť vybavovania si určitých vecí a situácii v spojení so spomienkami z minulosti tak silná a nedáva im spávať už desaťročia. Prečo, že to títo ľudia žijú a chcú žiť len z a v minulosti nie je až takou záhadou ani pre mňa .Ale prečo nechcú žiť prítomnosť a to so všetkým čo prináša tak,ako ju prežívali v minulosti mi nejde akosi do hlavy a nedáva mi to žiadne racio?! Prečo sú títo ľudia takí falošní,mrzutí ,nenávidia a nedopustia jedno jediné zlé slovo na režim ,ktorý zatváral, ponižovali, prenasledoval, týral a žiaľ Bohu aj zabíjal ?! Čo za neviditeľnú silu vedie ich myslenie a správanie je mnoho krát záhadou aj pre ich najbližších a nedáva im spávať. Ako je možné ,že títo ľudia vidia všetko len čierne a negatívne  a nie sú schopní chápať a tešiť sa z úspechov aj ich vlastných detí alebo blízkej rodiny? Prečo že  to vlastne ,títo ľudia nie sú schopní pochopiť

,že svet sa neustále vyvíja a je v pohybe a oni sú len jeho súčasťou ,ktorá ale nedokáže zabrániť jeho vývoju a posunu v pred ?!  Prečo že títo ľudia ,chcú kradnúť  prítomnosť  sebe ,deťom ale už aj vnukom  a donekonečna im predstierajú ich ,,dobro“ z minulosti ,ktoré už ale mnohí z nich aj odsúdili a radšej zabudli je isté záhadou aj pre nich samotných.A to aj preto ,lebo nie sú schopní  priznať že práve dnešok a súčasnosť je ďaleko lepšia a spravodlivejšia než to ,čo sa tu snažia tak krvopotne obhajovať z ich mladosti a minulosti!!!

Nie, nechcem tvrdiť ,že v minulosti bolo všetko zlé a súčasnosť je bez chýb ,ale povedzme  a pýtajme sa všetci .Ktorý že to režim a systém v ňom bol lepší, spravodlivejší pre všetkých  a bez chýb???

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Fico

Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu, aby poskytol informácie o prerozdeľovaní spisov

24.04.2024 16:51

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467500x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie