Založ si blog

Prečo opäť pán POSLANEC Matovič ?

Prečo on a nie ,,poslanci“ z proti ústavného TROJ ZLEPENCA opäť rozvíril politickú hladinu a upozornil na opäť proti ústavné konanie toho ,,kapitán Danko“ a tých,,poslanci “  ,ktorí by mali dbať na dodržiavanie ústavnosti a zákonov v tomto korupčne prehnitom Bananystane ?!

 

Po ,,vojne“ okolo tzv.Náhubkového zákona ,ktorý nemá nič s  demokraciou v cirkuse PARLAMENT a nie len v ňom  je tu teraz opäť ,,vojna“ ohľadom príkazu kapitána Danka a konania úradníka ,ktorý si vysvetlil jeho príkaz tak ,ako chcel on a vyhovovalo to samozrejme aj kapitánovi Dankovi. Ale čuduj sa svete ,že vyhovoval aj tým ,ktorí majú byť stražscami zákonnosti a boli pekne a poslušne tichučko a to až dovtedy ,dokedy na to neupozornil, kto iný ako,, zlý poloblázon“ pán POSLANEC  Matovič !!! A tak sa pýtam tých sluhov a otrokov ,ktorí už dávno stratili svoje tváre ,charaktery a svedomia , z proti ústavného TROJ ZLEPENCA ,ktorí zastupujú v cirkuse PARLAMENT okrem ich voličov aj zákon ,ako je možné ,že nie oni ale zase ten ,,zlý poloblázon“ poukázal na hrubé porušovanie ústavného zákona ??? Ako je možné ,že im absolútne nevadila pravda a fakty ,ktoré hrubo porušovali aj ich práva ukotvené až v ústave tohto Bananistanu?  Ako to vlastne platí v ich prípadoch s ,,na základe vlastného vedomia a svedomia“ ,keď si nechávajú doslova s…ť na hlavu od kapitána  Danka ,ktorý by okrem tohto Bananistanu s jeho minulosťou nemohol nikde inde vo svete riadiť cirkus PARLAMENT!!!

Zvykne sa aj u ,,nás“  hovoriť ,že každá ryba smrdí od hlavy a tak sa teraz pýtam voličov kapitána Danka ,ale aj poslancov z proti ustavneho TROJ ZLEPENCA  v cirkuse PARLAMENT,dokedy sú ochotní a schopní tolerovať  exesy a prešľapy toho, ktorý sa netají ambíciami stáť raz na čele vlády tohto Bananistanu!!!  Alebo ,žeby ani jedným z oslovených nevadilo opätovné hrubé porušovanie zákona aj ich sa priamo tykajúceho a ich teplé a dobre platené miestečka už dávno vymenili za cenu ich morálneho pádu až na samé dno a ich charaktery za slávu a blaho kapitána Danka???

 

Jedna z mnohých múdrosti vraví ,že veľkosť každého jedného z nás závisí a je odvodená aj od kvality a kvantity našich morálnych zábran  !  Koho že ste si to zvolili a komu tak oddane slúžite,veríte a hlavne prečo……….???

Ako šukaj Eštok vyrobil z Tadžického aktivistu Tadžického teroristu !

28.03.2024

Nebudem sa zo široká rozpisovať čo viedlo tohto šaľenoho vichodňara na poste MV SR k takému to kroku ,ale chcem sa ho len opýtať ,ako je možné , že ako minister zodpovedný za bezpečnosť občanov a Slovenska vedome kryl tohto ,,teroristu“ v zbernom tábore v Sečovciach a to až do doby teroristického útoku v Moskve ,ktorý je v tomto tábore už od roku 2022 ?! Ako je [...]

Kotleba -Uhrik – Mazurek , kde ste ?

27.03.2024

Azda vám len nevadí ,že vám táto ,,vláda“ ide zamoriť vaše Slovensko s vysokokvalifikovanými lacnými gastarbeitrami z Ázie a Balkánu ? Aj keď ja osobne si myslím ,že každý jeden vysoko kvalifikovaný a jazykovo vybavený Aziat & Balkanec by sa musel s oslom a mulicou doma zraziť , aby išiel pracovať za žobračenku do Ficilie ,keď mu okolitý svet ponúka oveľa [...]

Fico , to je len taký Mečiar pionier . . . . .

27.03.2024

Včera som dostal jeden link z výpoveďami od fanyniek ,ktoré sa zúčastnili osláv MDŽ usporiadanými s UV KS SMER s.r.o. a nestíhal som sa diviť a zároveň sa smiať sa nad následkami sily manipulácie propagandistov ,ktorým sa podarilo svojim fanynkam doslova vygumovať z ich hláv aj tie posledné zvyšky ich súdnosti , samostatnosti ,slobody a váženia si seba samého viac ako [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 145
Celková čítanosť: 450185x
Priemerná čítanosť článkov: 3105x

Autor blogu

Kategórie