Založ si blog

Ja na bráchu, brácha na mne. ..

aj takto by sa dalo nazvať ďalšie teatro medzi súdruhom plukovníkom ,kapitánom Dankom a ich povyšovateľom ,ktorý za akt povyšenia dostal odmenu vo výške 1.2 miliardy pre ,,jeho“rezort a jemu verných,ktorí sa veľmi radi zúčastnia výberových konaní na dodávku novej techniky pre našu nefunkčnú armádu!!!

Pri tejto správe a rozhodnutí súdruha plukovníka iste spadla sanka prinajmenej dvom ministrom ,ktorí musia denno denne vysvetľovať občanom pod Tatrami ,prečo niet peniaze na dialnice a musia sa doslova dusiť na preplnených cestách prvej a druhej triedy až do roku 2025 a prečo sa musia rušiť výjazdy sanitiek RZZ ,katekorizácie liekov, ale sa vysvetľujú  aj zbytočné úmrtia pacientov v nemocniciach a sanitkách!!!

Na tomto nezmyselnom  teatre z dielne protiústavného ZLEPENCA na čele ktorého stojí súdruh plukovník , by ani nebolo nič až takého zlého pokiaľ by išlo o zmodernizovanie nefunkčnej armády počas jedného volebného obdobia ,to je 2016=2020 ,ale súdruh plukovník hneď ,,zarúbal“ vyššie a dovolil si ,po koľký krát už, zaviazať aj vlády ktoré prídu po ňom a to dokonca dva krát a to až do roku 2029 !!! Čo ho k tomuto kroku  viedlo vie iste  najlepšie len  on sám s Kapitánom Dankom a ľuďmi ,ktorí mu pripravili tento scenár s teatrom za 1.2 miliardy z daní slušných a poctivých ľudí ,ktorým mimochodom len pred nedávnom vrieskal do tvári ,že výborné výsledky Ekonomického zázraku vo Ficilii nemieni napchať do zbraní a gágorov zbrojárskeho lobingu pod Tatrami  !!! A to tak isto ,ako aj to že za investiciami do armády nie je on ale pán prezident Kiska a jeho prísľub NATO o navyšovaní desatiniek percent z HDP pre armádu,pričom samozrejme ani on tomu neveril ,lebo jediným ktorý môže navýšovať je on sám a to po konzultáciach s finanz  ministrom a nie s pánom prezidentom Kiskom!

A tak tu máme opäť chameleonizmus súdruha plukovníka  v priamom prenose pred zrakmi jeho ťažko skúšaného zdecimovaného a neustále traumatizovaného  voli ča ,ktorý sa už ale odvracia od toho ,ktorý už ani sám sebe neverí a jeho pracovným nástrojom sa už dávno stáli len lži,klamstvá a podvody ,ktorých sa už ale on nechce zúčastňovať čo by už len ako nemý svedok a štatista smutných klamstiev ,ktoré už dávno presiahli aj jeho  mieru únosnosti!!!

Dnes  je na stole hodených 1.2 miliardy eúr pre nenásytných a vyvolených  ,ktoré chýbajú iste v o mnoho dôležitejších rezortoch z významu a pohľadu obyčajných ľudí v tejto Ficilii a o ich hodení rozhodol práve ten,ktorý im už nasľuboval kade čo pri rôznych oslavách a to v eufórii z preplnených hál ,anfiteátrov ale aj pred nemými svedkami na Slavíne a v Tureckej ! A tak sa  pýtam ,kto a čo môže zastaviť tohto patalogického klamára a jeho amsabel  ,ktorý už aj sám sebe klame až tak,že tomu už aj verí???

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467545x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie