Založ si blog

Ekonomický zázrak versus Dlhová brzda.

Tieto dva nie len pojmy dnes víria rozbúrene vody na politickej scéne kde už včera bolo neskoro a dnes je už pozdno!!! A to len preto ,lebo jedno je len fikciou a druhé zbožným prianím hlavy ,ktorá už nedokáže zohnať milióny z večera do rána a na ktorú sú opäť vyvíjané tlaky zo zákulisia ,ktoré ju praktický už roky riadia a nedávajú jej kľudne spať!

Ale poďme pekne po poriadku a skúsme sa zamyslieť načo je dobré a hlavne PREČO je nevyhnutné v dobe Ekonomického zázraku tlačiť politikou Troj zlepenca pod vedenim súdruha plukovníka na opozíciu a verejnosti vnúcovať názor ,že jediným nástrojom na dokončenie už dávno dokončenej diaľnice je otvorenie Dlhovej brzdy a tak ešte väčšiemu zadlženiu Ficilie . A to aj napriek tomu ,že len málo kto v nej chápe ,že prečo kvôli asfaltu a nie kvôli zdraviu a vzdelaniu budúcej generácie ,ju treba opäť zadlžovať  !  Je samozrejmé ,že sa tu naskýta viacero otázok a to hlavne tá ,ktorá sa priamo núka z nervozity a správania sa súdruha plukovníka a to v podobe tej  ,kto je vlastne opäť veľmi dobre a rafinovane skrytým s teplomerom a tlakomerom  v rukách za takýmto tlakom a nekompromisne velí  a trvá na otvorení tejto brzdy hlavne kvôli asfaltu a nie zdraviu a prosperity budúcej generácie?!  Alebo ,čo je to za silu ,ktorá núti tak schopnú hlavu ísť proti jej rozumu a patentu naň?

Dnes už všetci vieme, že za Ekonomický zázrak majú zaplatiť malí a strední podnikatelia spoločné so živnostníkmi a to tak isto ako aj to, že za neustále zadlžovanie Ficilie je zodpovednou predovšetkým hlava súdruha plukovníka na ktorú je vyvíjaný neustály tlak a dokonca už prišla aj na to, že sa blíži rok 2020 a s ním koniec podpory z hnusnej Únii v podobe nenávratných miliárd od nej! Nuž a s týmto poznaním a pravdou prichádza iste v hlave súdruha plukovníka k rôznym rošádam a konšpiraciam ,ktoré mu nedávajú spokojne spávať  a vyvolávajú v nej neistotu ale hlavne nové variácie, ako opäť čo najviac rozvírovať  verejnú mienku so snahou byť papažskejším než je samotný pápež!!!

Ekonomický zázrak iste nezabral v časti určitej a dobre vybranej  ,,spoločnosti “ a ani časovo nebol najlepšie naplánovaný a tak je tu snaha pred blížiacim sa jesennými voľbami  zviditeľniť sa nie len už so starodôchodcami a ich navyšenými almužnami ,ale aj s Dlhovou brzdou ,ktorá má u nich navodiť ten správny Smer myslenia a spôsobiť pocit nenahraditelnosti za ktorý si iste nemôžu už nič kúpiť!!!  A tak sa iste po Ekonomickom zázraku stáva aj Dlhová brzda len nástrojom na manipuláciu s beznazorovými a poslušnými hlucho nemými a nie riešením ich problémov za ktoré môže práve hlava ,ktorá dokázala nie len sama na všetko prísť a zabezpečiť ,ale predovšetkým s jeho polit mafiou zruinovať to ,čo na Slovensku  ako, tak fungovalo ….

Od začiatku tohto roka sme neustále konfrontovaní s rôznymi kauzami konkrétnych ľudí z  proti

ústavného Troj ZLEPENCA ,ktoré sú ale vždy hodené pod pomyselný koberec nečinnosti a nič nerobenia tých, ktorí sú tu na to, aby konali a zjednavali nápravu a tí sú vždy hneď podporovaní a povzbudzovaní tým,ktorý nedá na nich dopustiť !!!!Nuž a ja už len čakám kedy ich birmovany komunista všetkých vyhlasí za svätých…….,ale som aj plný očakavania skutkov ,ktoré sa samozrejme nestali nikdy skutkami ale aj  špiny ,ktorá nebude riešiť problémy bežných ľudí ,nebude odstráňovať príčiny ale bude len infatilne iracionalizovať stav za ktorý môžu a sú zodpovední konkretní ,,ľudia“ ,vedení hlavou ,ktorá už desiaty rok hýbe s ich svedomým a charaktermi!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Fico

Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu, aby poskytol informácie o prerozdeľovaní spisov

24.04.2024 16:51

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467502x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie