Založ si blog

Ekonomický zázrak, Tiger Európskej ekonomiky , ISTOTY a 30 eur u lekára DOBROVOĽNÍKA =HYENIZMUS!

Ako ináč ako so smiechom cez plač a slzy sa dala prijať včerajšia správa z cirkusu PARLAMENT&PSYCHIATRIA ,ktorou 80 najsociálnejších posrancov medzi posrancami oznámilo ich plebsu a voli čom radostnú správu o platbe v hotovosti u DOBROVOĽNÍKA Mudra v dobe Ekonomického zázraku v Bananistane ,ktorý sa pýši s nálepkou TIGER ekonomiky EÚ!!!
Áno ,veľa vážení,v dobe Ekonomického zázraku ,kedy je štát v neuveriteľnej finančnej kondícii a dobe keď sám FINANZ MAJSTER na plné ústa vrieska ,že v zdravotníctve je peňazí dosť,len sa v ňom rozkrádajú a záhadne tratia prichádza táto šokujúca správe z dielne KRIZOVÉHO MANAGERA na poste ministra zdravotníctva odobrená s tými ,ktorým verili predovšetkým voli či ,ktorí už dávno žijú na pokraji biedy ale aj spoločnosti a práve oni sú dnes najviac odkázaní na služby zdravotníctva!!! Na služby toho ,do čoho po celý život nalievali svoje peniaze vo forme KRANKASY založenej na solidárnosti . A tak ,keď mnohí z nich nevyužívali v mladosti rovnakou mierou služby zdravotníctva a ich peniaze sa míňali pre iných ,tak oni sa dnes nedožívajú toho ,že peniaze iných sa využijú v ich prospech ,ale čuduj sa svete v čase EKONOMICKÉHO ZÁZRAKU a ISTOT si budú musieť už zaplatiť samí a to hneď vo forme CASS ,alebo aj s kartou!!! A to u tých ,ktorí tu roky plačú ako sú preťažení,ako je ich práca finančne podhodnotená a oni sú doslova strhaní z nočných služieb ,kvôli ktorím sa nemôžu už ani venovať ich profesnému rozvoju a hlavne ich firmám ,ktoré popri zamestnaní prevádzkujú a aj ich riadia!!! A čuduj sa zrazu svete ! Títo takto ,vykorisťovaní“ Mudrovia sa zrazu prebudili ,ožili a ponúkajú svoje služby tak,ako DOBROVOĽNICI v ich voľnom čase,už sa asi nepotrebujú zdokonaľovať a riadiť ich firmy, ale pozor nie ako správni DOBROVOĽNÍCI za darmo ,ale za úplatu a to hneď nie hoci akú,ale za takú akú si samí dohodli s krízovým managerom,aj keď je pravdou že upustili z pôvodných 50 eur na 30!!! Och,aké to ústretové gesto z ich strany k tým ,ktorí si celý život poctivo platili KRANKASU a teraz sú odkázaní na ich HYENIZMUS odobrený už aj v cirkuse PARLAMENT&PSYCHIATRIA!!!
Nuž vážení ,toľko v krátkosti k tomu ,čo už teraz nedáva spávať veľa voli čom najsociálnejších posrancov. A ja sa pýtam predovšetkým krízového managera a jeho nominujúceho ,ako je možné ,že v čase Ekonomického zázraku a nevídanej Ekonomickej kondícii TIGRA EKONOMIKY nešiel do cirkusu PARLAMENT&PSYCHIATRIA taký návrh v podobe preplácania úkonov DOBROVOĽNÍKOM v ich voľnom čase,ktorým by vznikla povinnosť za tieto úkony Zdravotným poisťovniam v ktorých je pacient- vol ič zaregistrovaným a kde si platí momentálne Zdravotnú poistku!!! A to na základe vystavenej faktúry DOBROVOĽNÍKOM ,ktorá by mu bola po doložení pacienta -vol iča v jeho pisťovni obratom preplatená jeho zdravotnou poisťovňou!!!
Lebo ,ako už príde na to pacient -vol ič v dobe EKONOMICKÉHO ZÁZRAKU ,ktorý celý život poctivo platil a teraz chce za tieto platby aj to ,čo mu zo zákona vyplýva ,ale predovšetkým patrí!? A to je bezplatná starostlivosť a nie ďalšie ožobračovanie a vykorisťovanie tých,ktorí sú odkázaní na Mudrov a ich služby!!!

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 156
Celková čítanosť: 466362x
Priemerná čítanosť článkov: 2990x

Autor blogu

Kategórie