Založ si blog

Pomsta alebo návrat do rokov normalizácie v minulom storočí? ? ?

Ako ináč sa dá dnes nazvať to,čo tu od prehratých prezidentských volieb až do dnešných dni stvára jeden nevydarený Birmovanx komunista,ktorému sa priamo pred jeho očami a pod jeho nohami rúti jeho svet do ktorého sa zakuklil tak ,ako každý jeden motýľ pred jeho vy vyliahnutím. Dnes sa nestíha diviť ani jeden slušný človek nad tým ,kam až siaha malosť a bezcharakternosť ,,človeka“ ktorý veľmi nerád prehráva ,ale o to viac je potom lstivým ako líška a slizkým ako had ale hlavne POMSTY chtivým a to za akúkoľvek cenu. A to bez ohľadu na to ,akú škodu svojim správaním spôsobuje predovšetkým sám sebe ale aj blízkemu a širokému okoliu. ,,Človek“ ,ktorý neuveriteľne trpí a neustále si potrebuje dokazovať akým je potrebným pre nás všetkých dnes nenecháva na nikom z jeho oponentov ani jednú suchu nitku a nadáva ,ponižuje ,uráža ,klame a projektuje jeho pocit viny na všetkých a všetko len nie na seba a jemu rovných ,ktorí mu z pozadia sekundujú! Tento ,,človek“ neschopný si uvedomiť ale aj pochopiť ,že za jeho pád si je zodpovedným jedine ON sám,si ešte vždy myslí ,že si s privatizoval aj s jeho kumpánmi celú Ficiliu ale aj patent na všetok rozum v nej, ,že žiadna iná alternatíva pre riadenie a chod štátu ale aj jeho slušných občanov nemôže existovať okrem tej, tak často krát chorej a do neba volajúcej,ktorej je nositeľom ON veľký mysliteľ !!! A tak ani nie je divu ,že sme už roky svedkami nekalých praktik s právo platne zvoleným pánom prezidentom SR, s neustálym atakom na novinárov a ich špinenie ,ale aj na mladých ľudí ,ktorí majú diametrálne iný názor na slušnosť a riadenie štátu. Ale predovšetkým na opozičných politikov ,ktorých svätou povinnosťou je nie chváliť ho za plnenie si jeho pracovných povinnosti ,ale poukazovať na jeho chyby ktoré tu aj s jeho kumpámni už generuje vyše desať rokov!!! A to presne tak,ako to robil ON ,keď dral opozičné lavice v cirkuse PARLAMENT! Jeho verejné pokúsi o urážanie týchto politikov sú všetkým verejne známe a to tak isto ako aj jeho prešľapy pri verejnom čítaní z dokumentov v priamych prenosoch ,ktoré podliehajú utajeným režimom a to či už z Daňových úradov ,alebo aj od vyšetrovateľov a tajných služieb. Jeho šaškovanie v priamom prenose pred miliónom eur v ,,keši“ a ohrozenie stability štátu s jedným vedrom dlažobných kociek pred Úradom vlády radšej ani nespomínam. A tak sa preto dnes ani nedivím ,že práve tento ,,človek“ dnes tlačí na ministerku vnútra a ,,jej“ NAKA a privádza jeho Ficiliu do rokov päťdesiatich v minulom storočí!!! Tento ,,človek“ pod rúškom anonymity a imaginárnych konšpirácii dnes verejne rozosieva strach a spúšťa doslova perzekúcie s tými ,ktorí sa ho nezľakli a dokázali ho ako jedná ULICA dostať tam ,kam patrí a to dole zo stoličky predsedu vlády ,ktorej bol hlavne po dvojnásobnej krutej poprave dvoch mladých ľudí už len hanbou a výsmechom všetkých slušných ľudí!!!

Aj na malom Slovensku v srdci Európy je mnoho pranostík a prirovnaní, na emócialne jednanie a postoje vyplývajúce z nich , aj na tohto ,,človiečika“ ,ale iste ho nevystihuje ani jedno tak,ako to o zdochynajúcej kobyle ,ktorá citiac jej posledné minúty a sekundy života už len krčovite kope okolo seba!

VEDEL SOM ,ŽE TI LEPŠIE NEBUDE ,LEBO SI SI ZOBRAL SO SEBOU PRÁVE TU JEDNU VEC ,KTORÁ JE PRÍČINOU VŠETKÝCH TVOJICH PROBLÉMOV A TO JE TVOJE PRAVÉ ,,TY!“ TVOJE TELO A DUŠA S TVOJIM IDENTICKÝM ,,JA“SÚ ABSOLÚTNE V PORIADKU . TO LEN AJ TEBA NEZDOLALI SITUÁCIE DO KTORÝCH SI SA DOSTAL ,ALE LEN TO ,ČO SI O NICH A V NICH MYSLEL A AJ MYSLÍŠ!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:47

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

vláda, rokovanie, saková, fico

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467464x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie