Založ si blog

BUDE TO STAŤ VEĽA PEŇAZÍ . No a čo? VEĎ ONI ICH BUDÚ MUSIEŤ ZHÁŇAŤ A NIE MY ! ! !

Táto krátka výmena názorov medzi PREMIEROM DVA a MINISTERKOU VNÚTRA DVA prebehla pred tým ako obidvaja začali v priamom prenose opäť len infatilne klamať a zavádzať ich VOLIčov pred mikrofónmi a kamerami !

Aký lepší dôkaz chce VOLič aj týchto dvoch naoko sa tváriacich anti-sociálnych živlov o ich úprimnosti a starostlivosti o nich ??? DESAŤ sekúnd stačilo na to ,aby sa ich VOLič dozvedel skutočnú pravdu a spoznal aj skutočnú tvár tých ,ktorí si z nich spravili len toaletný papier použiteľný len raz za štyri roky ! Ale čuduj sa svete a pýtaj sa ,,toaletného papiera“ ako je možné ,že nie a nie pochopiť a správne si vyložiť tak veľa hovoriace slová o ich postoju k nemu ! Namiesto toho ,aby sa konečne chytali za hlavy a bili sa po nich sa aj dnes tvária akoby sa nič nestalo a aj naďalej aj formou ťažko chorých elaborátov vyjadrujú ich obdiv a lásku k ním !!! Človek by sa ani moc nedivil ,keby nevedel ,čo zažil tento ,,toaletný papier“ aj vo voľbách pred dvoma týždňami a ako po nich do dnes vystrája ! A jednoducho nevie prekusnuť a prijať pravdu a fakt o výsledku volieb ,ktoré iste zmenia aj ich biedne životy k lepšiemu . Je na zamyslenie sa ,že tento,,toaletný papier“ bude zo seba robiť radšej veštcov a prognostikou ,ako štatistov a racionálne mysliacich ,ktorí dokážu správne reagovať na vzniknuté situácie , a namiesto toho sa k ich ,,výrobcom“ sa stavajú loajálne a dúfajú v zázraky na ktoré ale už ani ich ,,výrobcovia“ neveria !!! A aj preto im ani nič iné neostáva , ako len P:I:N:D:A:Ť: na to čo si samí spôsobili presne pred dvomi týždňami !!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467427x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie