Založ si blog

Koniec polit-mafie na Slovensku!

Sobota 21.marca roku 2020 sa iste zapíše ZLATÝMI písmenami do novodobej histórie v ére samostatnosti Slovenska ,ktoré bolo vyše 30 rokov skúšaným rôznymi tiež politikmi systémom POKUS-OMYL bez osobnej ,politickej ale aj straníckej zodpovednosti a schopnosti seba reflexie a prebratia zodpovednosti za nimi vykonané. Ktoré viedli až k tomu ,že najvyššie miesta riadenia v tomto štáte pomaly a iste začali ovládať chápadla neviditeľnej chobotnice ,ktoré si pomaly a iste omotali každý jeden rezort včetne Európskych peňazí ,ktoré patrili všetkým občanom a nie len VYVOLENÝM. A tak bolo iste len otázkou času kedy sa preberie aj obyčajný a ťažko skúšaný občan-VOLič a povie razantne DOSŤ a NIKDY VIAC tým ,ktorí dovolili týmto chápadlám ovplyvňovať ,ale hlavne ohrozovať aj jeho život . A ten deň prišiel presne pred TROMA týždňami ,počas ktorého sa rozhodlo o tom ,že neviditeľnej chobotnici treba konečne utnúť hlavu a tak oslabiť silu a tlak jej chápadiel ,ktoré už doslova paralyzovali riadny chod štátu a života v ňom ! Iste tu dnes netreba nikomu pripomínať čím všetkým musel prejsť tento štát a jeho občania predovšetkým za posledných osem rokov ,ale hlavne za tie posledné štyri by bolo len nosením dreva do lesa a nosením vody do studne ! Ale iste je potrebné v tento významný deň pre celé Slovensko a jeho občanov pripomenúť si aspoň jednú múdrosť našich starých otcov a materí : S KRČAHOM SA CHODÍ POTIAĽ PO VODU ,POKIAĽ SA KRČAH NEROZBIJE !!! Ktorému iste na Slovensku predchádzalo aj to staré známe : S JEDLOM RASTIE CHUŤ!!!

Dnes je tento deň doslova DŇOM VÍŤAZSTVA ROZUMU A VOLE predovšetkým nad tým ,ktorý si myslel ,že jedine on má patent na rozum a každý jeden ,ktorý nerozmýšľa a nemyslí tak,ako ON a jemu rovní sú len poloblázni a hyeny a to aj antisociálne ! Ale padla kosa na kameň a TATÍČEK SOCIÁLNEHO ŠTÁTU sa nevie spamätať z výprasku ,ktorý ON aj s jeho družinou a hlavne chápadlami POLIT-MAFIE ,ktorú všetci utržili pred troma týždňami. Výsledkom jeho neschopnosti POCHOPIŤ bol iste jeho plač,nárek a hlavne infatilna projekcia zameraná na nového predsedu NR SR a to bez najmenšieho uvedomenia si zase už roky a dejinami Slovenská otrepaným ,,ZABUDOL VOL ,KEDY TEĽAŤOM BOL!!!“ A aj preto sa mu po jeho trúchleni hneď ušlo len toho ,čo si iste zaslúžil a o čo si už dávno koledoval ! Nebudem sa vracať k jeho slovám a odkazom predovšetkým pre Pána Dzurindu a Pani Radičovú z roka 2012 po predčasných voľbách ,ale iste mu prezradím ,že práve aj títo dvaja skutoční Slovenskí štátnici a politici budú súčasťou toho a tých ,ktorí budú odsekávať pomaly a iste jedno chápadlo chobotnice a teda POLIT-MAFIE za druhým !

Všetkým modliacim sa neprajníkom novej vlády a vedenia Slovenská žijúcim v nenávisti a pod heslom škodoradosti: ČÍM HORŠIE ,TÝM LEPŠIE aj napriek tomu ,že ich len úprimne ľutujem ,ale pomôžem a nechávam im na záver pár múdrosti nad ktorými sa môžu zamyslieť aj samí nad sebou:
,, JE TOHO EŠTE STRAŠNE VEĽA ,ČO MUSÍTE EŠTE POZNAŤ,NEŽ POCHOPÍTE ,ČO PRÁVE VIDÍTE A ČO SA PRÁVE DEJE!“

,,NAUČTE SA ZÍSKAVAŤ INFORMÁCIE Z VLASTNÝCH VNÚTRAJŠKOV A NIE Z CUDZÍCH VONKAJŠKOV !“

,,JE NEZMYSLOM NENÁVIDIEŤ VŠETKÝCH ĽUDÍ, KEĎ VÁS ZRANILI A ZRADILI,TÍ KTORÝM STE TAK SLEPO VERILI !“

,,NIEKEDY SA MUSÍTE ZBLÁZNIŤ,ABY STE PRIŠLI K VLASTNÉMU ROZUMU !“

A po pochopení týchto múdrosti a precitnutí vám odporúčam konečne žiť bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou voči všetkým !!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467773x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie