Založ si blog

Pravda sa ešte stále v tomto bordelistane nenosí! ! !

A aj včera tu bol môj blog zameraný predovšetkým za ňu stiahnutým rýchlosťou blesku z ,,obehu“ a to iste zásluhou tých ,ktorým PRAVDA prekáža a boli zvyknutými po roky žiť len v klamstvách ,omyloch a polopravdách ! Neviem či im viac vadila PRAVDA o nich ,alebo nedokázali pochopiť staré pravdy o myslení a jeho základoch ,ale jedno už dávno iste viem ! A to je poznanie a fakty o tých ,ktorí pred troma týždňami utrpeli ďalší debakel vo voľbách a nie sú v stave stráviť túto prehru nie len osobnú ,ale predovšetkým ich MESIAŠA ,ktorý im sľuboval pomaly už aj RAJ na zemi a to aj napriek tomu ,že doma a vo svete šarapatí nebezpečná ČÍNSKA PLIAGA ,ktorá už ako pandémia sužuje celý svet!!

Ale dosť bolo PRAVDY o tých ktorí je odmietajú a budem sa aspoň trochu venovať PRAVDE ako takej a to z pohľadu tých ,ktorý sa jej venovali a knihy o nej vydávali . Pravda ako taká sa definuje ako aj : PREJAV PRESVEDČENOSTI SUBJEKTA O SPRÁVNOSTI A NÁZORU ÚSUDKU JEHO TVRDENIA!!! A je teda viac menej vyjadrením jeho vnútorného presvedčenia aj na vonok ,ktoré si obhajuje ako PRAVDU. A to nie ako objektívnu ,alebo aj absolútnu. Subjekt jednoducho len povedal nahlas jeho PRAVDU aby uspokojil jeho vnútornú potrebu aj preto ,lebo je presvedčeným ,že PRAVDA tu existuje aj preto aby sa jeho -náš život zlepšil a nie naopak !

Ja som sa včera v mojom blogu s názvom ČÍM HORŠIE ,TÝM LEPŠIE chcel v presvedčení a mojou PRAVDOU prihovoriť aj preto ,lebo veľmi dobre viem ,že ONA-PRAVDA toľkokrát nenávidená, robí aj zmenu a po jej vyrieknutí už nebudú vecí nikdy také ,aké boli pred jej vyslovením !!! Lebo ,kedy ak nie včera ,dnes ,zajtra treba vravieť PRAVDU pri zmene ,ktorá nastala 29.FUBRUÁRA ,ale aj pred troma a dvoma dňami ,keď na základe istých a ne vyvrátiteľných faktov a dôvodov k zmene došlo ?! Ja som svoju PRAVDU povedal na hlas aj preto ,lebo som už dávno pochopil prečo je potrebné hovoriť PRAVDU ,ktorá nie len mne pomôže rozhodnúť o tom ,čí vecí ,ktoré sa zmenia mojim príčinenim budú také ,ako chcem aby boli !!! Svoju PRAVDU som včera povedal nahlas aj preto ,lebo veľmi dobra viem ,že MLČANIE ,TAJOMSTVÁ A LŽÍ ruinujú nie len každý jeden vzťah ,ale aj spoločnosť ako, takú a je tu opäť doba a priestor na to ,aby sa niečo veľmi zlé konečne skončilo a zmenilo aj v mene PRAVDY ako,takej a nie len mojej !!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467803x
Priemerná čítanosť článkov: 2980x

Autor blogu

Kategórie