Založ si blog

Veľmi krutá až neuveriteľná pravda a realita , ktorá nedáva už jeden rok spávať celému svetu ! ! !

Dnes je tomu presne rok ,kedy sa u našich susedov na východ od našich hraníc a teda na Ukrajine začala písať nie len krutá história ,ale predovšetkým pravda o jednom PSYCHOPATOVI – LILIPUTINOVI & MASOVOM VRAHOVI z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorá ho odhalila v plnej nahote !

Dnes je teda presne JEDEN ROK od toho ,kedy tento PSYCHOPAT podľahol hlasu jeho veľmi ťažko chorej duše a cez jeho ŠPECIÁLNU OPERÁCIU si začal plniť jej sen o VYHLADENÍ jedného národa a štátu z povrchu zemského ! Táto veľmi chorá duša ,ktorá si osobuje právo na opätovné zjednotenie bývalých Sovietskych satelitov z východu Európy pod RUssKU kuratelu, začala plniť jej choré plány u jej suseda tým najhroznejším a najstrašnejším spôsobom ,ktorý je ale ničím a nikým neospravedlniteľný a to naprieč celým svetom ! Dnes už všetci vieme a poznáme hrôzy a NÁSLEDKY tejto ŠPECIÁLNEJ OPERÁCIE veľmi ťažko chorej duše ,ktorá sa premenila na KRIGBLITZ trvajúcu presne jeden rok a ktorá trumatizuje & frustruje a nedáva kľudne spávať celému pokrokovému ,demokratickému a mierovému svetu !

Týmto mojim blogom po dlhšom čase nechcem pripomínať hrôzy ,ktoré už všetci poznáme ,ale chcem vyjadriť hlbokú a úprimnú sústrasť všetkým pozostalým na oboch stranách tohto NEZMYSLU ,ktorí prišli predovšetkým o svojich najbližších v tejto ŠPECIÁLNEJ OPERÁCII & KRIGBLITZ ,ktorá nemá v novodobej histórii v 21. storočí žiadne ospravedlnenie a okrem bolesti ,žiaľu ,plaču a nárekov nepriniesla absolútne NIČ celému svetu a tobôž už nie veľmi ťažko chorej duši ,ktorá podľahla sile vnútorného hlasu len preto ,aby si pred celým svetom dokázala svoju veľkosť ,ale popri tom zabudla na to ,že SVET sa ho už dávno nebojí …….. ,takže ešte raz R.I.P. všetkým pozostalým na oboch stranách tohto NEZMYSLU !!!

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Karty boli rozdane a kocky boli hodené. .. .. .

10.06.2024

A teraz už len pochopiť ,že žiadne Pyrrhovo a morálne víťazstvo v spojení s iracionalizaciou už nič nezmení na tom ,čo sa odohralo a stalo vo všetkých VOLebných miestnostiach po celom Slovensku !!! Ani dnes už nikomu nepomôže hrať sa na generála po vojne a ani plakať nad rozliatym mliekom a vyhlasovať sa proti všetkým zmyslom za víťaza ak je PRAVDA len jedná ! A to [...]

Bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou a láskou voči všetkým ! !!

06.06.2024

Toto som aj ja očakával pri návrate na politickú scénu človeka ,ktorý prežil atentát a ozval sa po prakticky relatívne veľmi krátkom čase od dňa atentátu na neho . Ale žiaľ Pánu Bohu ani ja som sa nedočkal zmeny, predovšetkým zmeny myslenia ,ale aj pokory a sebareflexie . Ale zase len infatilnej projekcie bez jediného slovka o podiele vlastnej viny na tom ,čo sa v osudný [...]

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 07:57

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Rochester Hills, streľba

Strelec na predmestí Detroitu zranil osem ľudí, potom sa zabil

16.06.2024 06:30

Deväť ľudí, vrátane najmenej dvoch detí, utrpelo zranenia pri streľbe na predmestí Detroitu Rochester Hills.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 167
Celková čítanosť: 488492x
Priemerná čítanosť článkov: 2925x

Autor blogu

Kategórie