Založ si blog

Veľmi krutá až neuveriteľná pravda a realita , ktorá nedáva už jeden rok spávať celému svetu ! ! !

Dnes je tomu presne rok ,kedy sa u našich susedov na východ od našich hraníc a teda na Ukrajine začala písať nie len krutá história ,ale predovšetkým pravda o jednom PSYCHOPATOVI – LILIPUTINOVI & MASOVOM VRAHOVI z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorá ho odhalila v plnej nahote !

Dnes je teda presne JEDEN ROK od toho ,kedy tento PSYCHOPAT podľahol hlasu jeho veľmi ťažko chorej duše a cez jeho ŠPECIÁLNU OPERÁCIU si začal plniť jej sen o VYHLADENÍ jedného národa a štátu z povrchu zemského ! Táto veľmi chorá duša ,ktorá si osobuje právo na opätovné zjednotenie bývalých Sovietskych satelitov z východu Európy pod RUssKU kuratelu, začala plniť jej choré plány u jej suseda tým najhroznejším a najstrašnejším spôsobom ,ktorý je ale ničím a nikým neospravedlniteľný a to naprieč celým svetom ! Dnes už všetci vieme a poznáme hrôzy a NÁSLEDKY tejto ŠPECIÁLNEJ OPERÁCIE veľmi ťažko chorej duše ,ktorá sa premenila na KRIGBLITZ trvajúcu presne jeden rok a ktorá trumatizuje & frustruje a nedáva kľudne spávať celému pokrokovému ,demokratickému a mierovému svetu !

Týmto mojim blogom po dlhšom čase nechcem pripomínať hrôzy ,ktoré už všetci poznáme ,ale chcem vyjadriť hlbokú a úprimnú sústrasť všetkým pozostalým na oboch stranách tohto NEZMYSLU ,ktorí prišli predovšetkým o svojich najbližších v tejto ŠPECIÁLNEJ OPERÁCII & KRIGBLITZ ,ktorá nemá v novodobej histórii v 21. storočí žiadne ospravedlnenie a okrem bolesti ,žiaľu ,plaču a nárekov nepriniesla absolútne NIČ celému svetu a tobôž už nie veľmi ťažko chorej duši ,ktorá podľahla sile vnútorného hlasu len preto ,aby si pred celým svetom dokázala svoju veľkosť ,ale popri tom zabudla na to ,že SVET sa ho už dávno nebojí …….. ,takže ešte raz R.I.P. všetkým pozostalým na oboch stranách tohto NEZMYSLU !!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 468482x
Priemerná čítanosť článkov: 2965x

Autor blogu

Kategórie