Založ si blog

Takto sa to robí do psej matere !

Úvodom upozorňujem jednobunkového VOLiča s mentálnym postihnutím ,že obsah slov jeho MESIÁŠA & SPASITEľA z búdy na Súmračnej nie je vhodný pre pre neho a môže mu spôsobiť ešte väčšie zdravotné problémy ,traumy a frustrácie akými trpí do teraz !

Píše sa rok 2O17 a jeden nevalušný a skrachovaný BIRMOVANY KOMUNISTA na poste premiéra jeho FICILIE sa vyjadruje takto k navyšovaniu platu jeho a jemu rovných ,,politikov!“ ,, Nevidím žiadny dôvod ,aby platy ústavných činiteľov išli prudko hore ,lebo by to nebolo absolútne neférové SMERom k ľuďom ,ktorí zarábajú 400-500-600 eur a majú ešte nižšie penzie ! Je to pre mňa tak principiálna otázka ,že pokiaľ by sa mala situácia vyhrotiť ,tak som pripravený aj spojiť hlasovanie o dôvere vlády v mojej FICILII s týmto zákonom !!!

Píše sa rok 2024 a jeden CAPO DI TUTTI CAPI DON ROBERTO v jeho FICILII zrazu obrácia list a platňu , hovorí a odkazuje jeho jednobunkovým VOLIčom už ale toto , ,,A to čo teraz ,akože som predceda vlády ,tak mám chodiť na hrdzavej škodovke a mám mať 1 400 euro plat?! Šak to tej verejnosti povedzme ,veď nie sme v socializme ,že budú mať všetci rovnaké platy !!!“

To čo , akože sa zrazu stalo a odohráva sa v jednej hranatej hlave ,ktorá v minulosti zháňala milióny vlastnou hlavou s fľašou COCA COLY v špinavej paprči v byte na Vazavovej ?!

Takže takto VOLič jednoduchší jednobunkový z búdy na Súmračnej ……aj tak še dá doslova o.ebac tvoja jednoduchojsc , sprostojsc a hlavne viera v MESIÁŠA & SPASITEĽA tvojoho !!!

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Karty boli rozdane a kocky boli hodené. .. .. .

10.06.2024

A teraz už len pochopiť ,že žiadne Pyrrhovo a morálne víťazstvo v spojení s iracionalizaciou už nič nezmení na tom ,čo sa odohralo a stalo vo všetkých VOLebných miestnostiach po celom Slovensku !!! Ani dnes už nikomu nepomôže hrať sa na generála po vojne a ani plakať nad rozliatym mliekom a vyhlasovať sa proti všetkým zmyslom za víťaza ak je PRAVDA len jedná ! A to [...]

Bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou a láskou voči všetkým ! !!

06.06.2024

Toto som aj ja očakával pri návrate na politickú scénu človeka ,ktorý prežil atentát a ozval sa po prakticky relatívne veľmi krátkom čase od dňa atentátu na neho . Ale žiaľ Pánu Bohu ani ja som sa nedočkal zmeny, predovšetkým zmeny myslenia ,ale aj pokory a sebareflexie . Ale zase len infatilnej projekcie bez jediného slovka o podiele vlastnej viny na tom ,čo sa v osudný [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do palácu odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 08:20

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 167
Celková čítanosť: 488808x
Priemerná čítanosť článkov: 2927x

Autor blogu

Kategórie