Založ si blog

Takto sa to robí do psej matere !

Úvodom upozorňujem jednobunkového VOLiča s mentálnym postihnutím ,že obsah slov jeho MESIÁŠA & SPASITEľA z búdy na Súmračnej nie je vhodný pre pre neho a môže mu spôsobiť ešte väčšie zdravotné problémy ,traumy a frustrácie akými trpí do teraz !

Píše sa rok 2O17 a jeden nevalušný a skrachovaný BIRMOVANY KOMUNISTA na poste premiéra jeho FICILIE sa vyjadruje takto k navyšovaniu platu jeho a jemu rovných ,,politikov!“ ,, Nevidím žiadny dôvod ,aby platy ústavných činiteľov išli prudko hore ,lebo by to nebolo absolútne neférové SMERom k ľuďom ,ktorí zarábajú 400-500-600 eur a majú ešte nižšie penzie ! Je to pre mňa tak principiálna otázka ,že pokiaľ by sa mala situácia vyhrotiť ,tak som pripravený aj spojiť hlasovanie o dôvere vlády v mojej FICILII s týmto zákonom !!!

Píše sa rok 2024 a jeden CAPO DI TUTTI CAPI DON ROBERTO v jeho FICILII zrazu obrácia list a platňu , hovorí a odkazuje jeho jednobunkovým VOLIčom už ale toto , ,,A to čo teraz ,akože som predceda vlády ,tak mám chodiť na hrdzavej škodovke a mám mať 1 400 euro plat?! Šak to tej verejnosti povedzme ,veď nie sme v socializme ,že budú mať všetci rovnaké platy !!!“

To čo , akože sa zrazu stalo a odohráva sa v jednej hranatej hlave ,ktorá v minulosti zháňala milióny vlastnou hlavou s fľašou COCA COLY v špinavej paprči v byte na Vazavovej ?!

Takže takto VOLič jednoduchší jednobunkový z búdy na Súmračnej ……aj tak še dá doslova o.ebac tvoja jednoduchojsc , sprostojsc a hlavne viera v MESIÁŠA & SPASITEĽA tvojoho !!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 469364x
Priemerná čítanosť článkov: 2971x

Autor blogu

Kategórie