Založ si blog

Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu – hlas vo voľbách im on veru slúžiť nebude !

Nebudem tu ani v tomto prípade meniť tieto veľkohubé vyhlásenia na drobné ,ale chcem len pripomenúť jeho fanynkám ,ktoré ho povýšili nad svätého Otca a sú pre ne jediným elixírom a zmyslom života ,že ich slepá viera v ich MESIÁŠA & SPASITEĽA ich zase priviedla len a len k veľkým sklamaniam a bolestiam v ich dušiach a srdciach ! A činím tak na základe rozhovorov s nimi nie len priamo na Michalovskom námestí ,ale aj po udalostiach na Michalovskej radnici v mojom rodnom meste len niekoľko kilometrov od Michaloviec !!!

Nuž ,ale čo už ? Nedožili sa ešte vždy ani po pol roku jeho vládnutia lacného chleba a ani benzínu do ich starých MB ečiek a ani nafty do novších škodoviek………,ale tak im treba !

V skutočnej demokracii sa po atentátoch na politikov odstupuje z bezpečnostných postov a vo FICILII sa vyhlasi , že po atentáte bolo a je všetko v najlepšom poriadku a nikto z , ,kompetentných“ nezlyhal! ! !

24.07.2024

Včera odstúpila z postu tajných služieb v JU ES EJ jej ŠEFka ,ktorá vyhodnotila atentát na kandidáta na post prezidenta JU ES EJ ,ako jej osobné zlyhanie a zlyhanie tajných služieb ,ktoré nedokázali zachytiť úmysel atentátnika a nedokázali mu zabrániť ani v tom aby svoj úmysel nedokonal !!! A čo sa udialo zo strany aj vedenia tajných služieb vo FICILII ,ale aj na poste MV [...]

TRAGÉDIA & HANBA FICILIE na pôde Europarlamentu v bruseli ! !!

18.07.2024

Ako ináč sa dá nazvať včerajšie hlasovanie siedmych nezaradených posjancov + jedného ,ktorí včera jasne potvrdili koho a čie záujmy v pléne tohto orgánu budú a chcú hájiť a presadzovať ??? Včera sa zase len potvrdilo ,že Slovensko zastúpené v tomto orgáne s tými ,ktorí nemôžu ani medzi vlastnými ,ani len kúriť a svietiť ešte vždy nepatrí do vyspelej Európy ,ale [...]

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

Orbán

Orbán: Pripravme sa na to, že Ukrajina sa nestane členom EÚ, ani NATO

27.07.2024 13:20

Maďarský premiér podotkol, že v rusko-ukrajinskej vojne majú obe strany brutálne straty, no napriek tomu sa nechcú dohodnúť.

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

tanker, filipíny, ropa

Hrozba environmentálnej katastrofy. Ropa z potopeného tankera uniká do Manilskej zátoky

27.07.2024 11:50

Ropná škvrna sa v Manilskej zátoke od štvrtka zväčšila viac ako trojnásobne a tiahne sa po dĺžke 12 až 14 kilometrov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 499234x
Priemerná čítanosť článkov: 2954x

Autor blogu

Kategórie