Založ si blog

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo len otázkou času ,kedy tí ktorí neznášajú pohľady do zrkadla pravdy budú konať a tak spravia všetko pre to ,aby sa táto pravda dlho neohriala na Blogovisku na Pravde !!! A nakoniec sa SKUTOK STAL a blog bol stiahnutý z obehu !

Keďže veľmi dobre poznám jednoduchšieho VOLiča súčasného TROJZLEPENCA a som k nemu maximálne empaticky ,tak sa mu ani nedivím ,ale zároveň sa ho pýtam ,dokedy bude mať nervy a trpezlivosť prehliadať prešľapy jeho miláčikov ,ktorí mu každý jeden deň už vyše pol roka dokazujú ,že ich a ich potreby nemajú ani len v päte a robia zase všetko len v prospech pre seba samých a ich bohatých oligarchov ,ale aj pre tých ,ktorých treba čo najskôr vypustiť z väzníc vo FICILII a dať im druhú šancu !!!

JEDINÁ SKUTOČNÁ CHYBA JE TÁ Z KTOREJ SA NIČ NENAUČÍME A ANI SA Z NEJ NEPOUČÍME !

Quo wadis Slovenské ne- zdravotníctvo vo Ficilii pod vedením ministerky cingi lingi bom ?

09.05.2024

Alebo kedy padne hlava tejto selfičkovej a neschopnej ministerky z PENTA group´s ? Alebo necháme našu budúcnosť a teda naše deti na milosť a nemilosť lekárov za hranicami FICILIE ? Nie ,nebudem zase rozoberať činnosť a ,,prácu“ tejto tanečnice z PENTA group´s počas jej pol ročného pôsobenia na poste MZ vo FICILII ,ale sa len pýtam dokedy sa na jej nečinnosť bude [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Poland Auschwitz Anniversary

Odhalili bustu roľníkovi z Kysúc, ktorý prispel k tomu, aby sa svet dozvedel o nacistickom vraždení Židov v Auschwitzi

11.05.2024 17:00

Ondrej Čanecký sa zachoval statočne. Pomohol dvom väzňom na úteku, ktorí chceli podať svedectvo o hrôzach v hitlerovskom tábore smrti.

Afganistan Baglán záplavy

Záplavy na severe Afganistanu si vyžiadali stovky obetí

11.05.2024 16:25

Afganistan patrí ku krajinám najhoršie postihnutým dôsledkami klimatických zmien a je zároveň najmenej schopný na takéto udalosti reagovať.

Výbor obrana bezpečnosť, migaľ, gašpar, grendel

Pri bombových hrozbách mohlo ísť podľa Gašpara aj Grendela o testovanie

11.05.2024 15:18

Politici sa vyjadrili aj k odvolávaniu ministeriek zdravotníctva a kultúry.

medveď, laba

Pri Očovej odstránili problémovú medvedicu, bol pri tom aj Huliak

11.05.2024 14:28

Ide už o druhú elimináciu medveďa v katastrálnom území obce Očová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 159
Celková čítanosť: 472542x
Priemerná čítanosť článkov: 2972x

Autor blogu

Kategórie