Založ si blog

TRAGÉDIA & HANBA FICILIE na pôde Europarlamentu v bruseli ! !!

Ako ináč sa dá nazvať včerajšie hlasovanie siedmych nezaradených posjancov + jedného ,ktorí včera jasne potvrdili koho a čie záujmy v pléne tohto orgánu budú a chcú hájiť a presadzovať ???

Včera sa zase len potvrdilo ,že Slovensko zastúpené v tomto orgáne s tými ,ktorí nemôžu ani medzi vlastnými ,ani len kúriť a svietiť ešte vždy nepatrí do vyspelej Európy ,ale len a len na východ od FICILIE a teda do RUssKA !!!

Ani dnes tu nebudem rozoberať jednotlivcov z radu zradcov Slovenska vo FICILII aj na pôde Europarlamentu ,ale len veľmi smutne konštatujem ,že títo ZRADCOVIA záujmov Slovenska aj v radoch EÚ sú doslova HANBOU a nie len tragédiou pre všetkých slušných Slovákov ………a z tohle toho je mi velebnosti jenom a jenom bliti !!!

Takto sa robí a rodí demokracia vo FICILII na Plochej zemí do tej psej matere !

06.09.2024

Nebudem dlho vypisovať ,ale to čo sa dnes deje s názormi – príspevkami pod článkami a blogmi na tomto portáli iste nie je zlučiteľné so skutočnou demokraciou a jej hodnotami ani len v štáte FICILIA na Plochej zemí v podrúči UV KS SMER s.r.o. a jej SIS !!! Ale názor a úsudok nech si spraví sám každý jeden prispievateľ ktorého príspevky miznú v rýchlosti blesku [...]

Vypadla z novelizovaného , novelizovaného Trestného zákona aj RECIDÍVA ?

05.09.2024

Lebo mne sa tak zdá a vidí , podľa vzoru jedného sudcu zo Špecializovaného súdu v Nitre , že recidíva sa už vo FICILII trestať nebude a postačujúcim pre štát FICILIA a obvineného bude dokázanie mu jeho viny bez akéhokoľvek trestu za ním napáchaného opakovaného trestného činu teda za RECIDÍVU ! Lebo bol potrestaným za ten predchádzajúci a ten bol postačujúci !!! Keď [...]

SNP = reklama UV KS SMER s. r. o. pod záštitou Amerických bombardérov za peniaze daňových poplatníkov !

30.08.2024

To ,čo zažívala celá FICILIA na Plochej zemí a jej VOLIči za posledný týždeň sa jednoducho ani ináč ako REKLAMA s visačkou SMER nazvať nedá ! Týždeň gumovania mozgov a mesiace príprav na propagáciu bombardérov z JU ES EJ ,ale aj iných zbraní zo západu s ktorými sa buduje a posilňuje len a jedine MIER bolo totiž všetkým možným ,len nie dôstojnou spomienkou na SNP a [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.