Založ si blog

21. August 1968 ! !!

Dnes v noci ubehne presne 56 rokov od hanebného a najčiernejšieho dňa v histórii dvoch bratských národov v srdci Európy ,kedy ich územie , ČSSR, napadli spojenecké vojska WZ ,a tak zastavili budovanie socializmu s ľudskou tvarou z ktorých následne ostala na okupovanom území len Krasnaja Armija a jej soldati s vojenskou technikou zo ZSSR a to na neuveriteľných 20 rokov! Toľko totiž trvalo týmto dvom národom zbaviť sa Sovietskeho okupanta a hrdloreza ,ktorý menil a zmenil chod života občanov v ČSSR a uviazol ich do poroby , medzinárodnej izolácie a ekonomického úpadku ! Veľmi veľa by sa dalo dnes písať o všetkom ZLÚ ,ktoré vstúpilo v noci z 20. na 21. augusta v roku 1968 do ČSSR a čo všetko spôsobilo . Atak sa nebudem viac zmieňovať o týchto hrozných až nevyčisliteľných následkoch ,ale chce sa spýtať súdruhov z UV KS SMER s.r.o. na čele s ich CAPO DI TUTTI CAPI z búdy na Súmračnej ,ako je možné ,že sa ani len slovkom ,dvoma nevyjadrujú k tejto udalosti a ani nezvolávajú ZLETY po námestiach po ich celej FICILII ,ale ani v HLADOVÝCH DOLINÁCH ,ktoré samí zakladali a tak dali zase vyniknúť aj el comandantovi ,tavariščovi CHE BLAHOVI ,ktorý tak veľmi rád s jeho zaťatými komunistickými pästičkami magorí aj jeho VOLIčov a vnáša do ich radov nenávisť a zlobu ! Ale zato ,už skoro celý mesiac počúvame reklamy na ódy na oslavy SNP s jedným žijúcim priamym účastníkom tohto odboja a na veľkolepú vojenskú shou s Ameritzikymi bombardermi a s technikou z hnusného západu s ktorou sa majú prekryť a zahmliť udalosti z noci pred 56 rokmi v ČSSR ! Alebo v týchto dvoch prípadoch už neplatí ,že históriu treba merať len s jedným metrom a netreba zamlčovať a zahmlievať PRAVDU pred jednobunkovcami na PLochej zemí ,ale im ju podávať takú ,aká bola? Ako je len možné ,že súčasná vládna mafia z búdy na Súmračnej si dnes nespomenie na obete tejto hroznej udalosti ,ktorá poznačila životy mnohých z nás a uvrhla nás len za ostnaté drôty z poza ktorých sme sa veľmi smutne pozerali na západ ,ktorý nám za dvadsať rokov utiekol o sto rokov dopredu ???

Koniec demokracie vo FICILII , alebo zanikne portál Debata Pravda . sk ?

08.09.2024

O tom ,čo sa deje na tomto portáli už tretí deň sa nedá povedať a označiť to ináč ,ako útok na DEMOKRACIU ,slobodu prejavu a názoru občanov ,ktorý sa chcú aj prostredníctvom tohto portálu vyjadrovať k dianiu v súčasnej FICILII ,ktorú zase ovládla banda JUDÁŠOV okolo svojho JUDÁŠA ,ktorý dokázal aj atentát na seba samého predpovedať a teda zahrať sa na jasnovidca [...]

Takto sa robí a rodí demokracia vo FICILII na Plochej zemí do tej psej matere !

06.09.2024

Nebudem dlho vypisovať ,ale to čo sa dnes deje s názormi – príspevkami pod článkami a blogmi na tomto portáli iste nie je zlučiteľné so skutočnou demokraciou a jej hodnotami ani len v štáte FICILIA na Plochej zemí v podrúči UV KS SMER s.r.o. a jej SIS !!! Ale názor a úsudok nech si spraví sám každý jeden prispievateľ ktorého príspevky miznú v rýchlosti blesku [...]

Vypadla z novelizovaného , novelizovaného Trestného zákona aj RECIDÍVA ?

05.09.2024

Lebo mne sa tak zdá a vidí , podľa vzoru jedného sudcu zo Špecializovaného súdu v Nitre , že recidíva sa už vo FICILII trestať nebude a postačujúcim pre štát FICILIA a obvineného bude dokázanie mu jeho viny bez akéhokoľvek trestu za ním napáchaného opakovaného trestného činu teda za RECIDÍVU ! Lebo bol potrestaným za ten predchádzajúci a ten bol postačujúci !!! Keď [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.