Založ si blog

Peniaze , peníze , many , geldy , soldy peňionze , ďengy a peňeží ! !!

A máme na svete nový TRIDSIATOK – VŠIMNÉ pre ochrancu členov organizovanej , zločineckej a zosnovanej skupiny ,ktorému sa chystá štedrá odmena vo výške 5 000 eur mesačne a to akože ináč ako doživotne ! A v prípade smrti vyplácanej pozostalým !!!

A tak po odobrení celoživotnej renty , ochranky a auta pre hranatého ŠÉFA z búdy na Súmračnej ,ale aj cestovných náhrad počas pôsobenia na poste precedu FICILIE vo výške len smiešnych 6 500 eur na mesiac + zvýšený plat tu máme VŠIMNÉ – TRIDSIATOK pre toho ,ktorý nezabudol ,kto mu dopomohol ku kreslu GP vo FICILII a komu má za to ďakovať !!! Pri krokoch tejto vládnej MAFIE to ,ale nebude iste v tomto SMERe posledný krok a bude sa treba iste revanšovať a poďakovať aj Šuplikovému špecialistovi so skóre 61:0 ,ktorý si už užíva nezaslúženej slobody ! Ale iste aj ďalším našim ľuďom ,ktorí sa nezlomili a mlčali bude treba pomôcť aj finančne a nie len im dať druhé šance !

A tak sa zase len potvrdzuje ,že peniaze vždy vládli a vládnu svetom a sú hybnou silou pred ktorou neohrnú nos ani súdruhovia komunisti z búdy na Súmračnej a tí ,ktorí im verne slúžili v minulosti a slúžia im aj dnes ! Otázkou je len ,ale aj to ,že prečo sa má takýmto infatilným spôsobom vyplácať legálne TRIDSIATOK – VŠIMNÉ z peňazí nás všetkých a nie z nakradnutých peňazí ,ktoré ležia v bankách po celom svete ???

NECH TEN , KTORÝ CHCE POHNÚŤ S CELÝM SVETOM NAJPRV POHNE SÁM SO SEBOU , SVOJÍM SVEDOMÝM A NIE S NAŠIMI PENIAZMI A S NAMI VŠTKÝMI !

Koniec demokracie vo FICILII , alebo zanikne portál Debata Pravda . sk ?

08.09.2024

O tom ,čo sa deje na tomto portáli už tretí deň sa nedá povedať a označiť to ináč ,ako útok na DEMOKRACIU ,slobodu prejavu a názoru občanov ,ktorý sa chcú aj prostredníctvom tohto portálu vyjadrovať k dianiu v súčasnej FICILII ,ktorú zase ovládla banda JUDÁŠOV okolo svojho JUDÁŠA ,ktorý dokázal aj atentát na seba samého predpovedať a teda zahrať sa na jasnovidca [...]

Takto sa robí a rodí demokracia vo FICILII na Plochej zemí do tej psej matere !

06.09.2024

Nebudem dlho vypisovať ,ale to čo sa dnes deje s názormi – príspevkami pod článkami a blogmi na tomto portáli iste nie je zlučiteľné so skutočnou demokraciou a jej hodnotami ani len v štáte FICILIA na Plochej zemí v podrúči UV KS SMER s.r.o. a jej SIS !!! Ale názor a úsudok nech si spraví sám každý jeden prispievateľ ktorého príspevky miznú v rýchlosti blesku [...]

Vypadla z novelizovaného , novelizovaného Trestného zákona aj RECIDÍVA ?

05.09.2024

Lebo mne sa tak zdá a vidí , podľa vzoru jedného sudcu zo Špecializovaného súdu v Nitre , že recidíva sa už vo FICILII trestať nebude a postačujúcim pre štát FICILIA a obvineného bude dokázanie mu jeho viny bez akéhokoľvek trestu za ním napáchaného opakovaného trestného činu teda za RECIDÍVU ! Lebo bol potrestaným za ten predchádzajúci a ten bol postačujúci !!! Keď [...]

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

Stupava záplavy povodeň

Škody po povodniach sú veľké, to najhoršie ešte nie je za nami, vyhlásil Fico. Stretol sa aj s Vallom, Drobom a Viskupičom

16.09.2024 17:21, aktualizované: 18:38

Slovensku ponúkla pomoc s povodňami aj Ukrajina. Škody sú podľa Tarabu miliónové.