Zavrieť ! Súdruh kapitán , ale veď nemáme žiadne dôkazy ? Povedal som zavrieť , dôkazy sa nájdu potom ! !! !

Už skoro jeden rok máju jednobunkovci vo FICILII na Plochej zemí praktiky z päťdesiatich rokov minulého storočia ,ktoré v dnešných dňoch kulminujú a majú prekryť neschopnosť tohto doslova nevládneho TROJZLEPENCA ,ktorý ušil na ich jednobunkovcov budú nezmieriteľných a fatálnych následkov v podobe LEX KONSOLIDAČNO – OŽOBRAČOVACIEHO balíčka ,ktorý sa snažia prekryť infatilnou kriminalizáciou a projekciou za ich neschopnosť na bývalé vlády v obmedzí rokov 2020 -2023 ,bez najmenšej štipky sebareflexie a priznania si viny na súčasnom stave v ich FICILII na Plochej zemí ! A tak robia všetko preto ,aby doslova vyresetovali z hláv ich jednobunkovcom všetko ZLO ,ktoré tu páchali v období rokov kedy ,,vládli“ , rozkrádali a polarizovali celé Slovensko a obrátili ho len na ich obraz ! Mizéria tohto TROJZLEPENCA totiž trvá už jeden rok počas ktorého sa nepodarilo nie len že zlepšiť životné podmienky vo všetkých SMERoch pre jeho jednobunkového VOLIča ,ale ani pozatvárať tých ,ktorí im ležia v žalúdku a s poverením od JUDÁŠA z búdy na Súmračnej mali tak už dávno spraviť ! Ale tak , ako sa im nepodarilo okrem prepustenia ich mafiánov z väzníc a zrušením trestných stíhaní na nich sa im nepodarilo ani nikoho z minulých vlád dostať za mreže. A tak sa vyvíja tlak na ,,poverených “ ,ktorí ale nič nedokázali a iniciatívy sa vkladajú do rúk oddanejších ,ktorí majú nahradiť neschopných a nevalušných babrákov z ich radov a čo v najkratšom možnom termíne majú dokázať ich JUDÁŠOVI ,že si práve oni jeho dôveru zaslúžia a jeho rozkazy splnia do poslednej bodky !!!

Lebo ,ako ináč sa už len dá nazvať v tomto SMERe aj nie len momentálna iniciatíva bývalého súdruha z UV SZM SMER súdruha Šukaj Ešteka z východu ,ktorý dostal za úlohu hasiť to ,čo spackal dochtor Kotlar s jedným mikroskopom a teda dostať minimálne pred vyšetrovateľov tých ,ktorých menný zoznam dostal od JUDÁŠA z búdy na Súmračnej ? Nuž okrem toho ,že bral jeden rok parádny plat za jeho nič nerobenie a nesplnenie rozkazu nedokázal absolútne NIČ ,ale zato dokázal spraviť zo seba duráka pred celým vedeckým svetom ,ktorý v čase pandémie COVID 19 robil všetko preto ,aby zachránil čo najviac ľudských životov na celom svete pred touto Čínsko pliagou! A mohol by som v tomto SMERe pokračovať aj s inými ,,poverenými ministrami“ ,ktorí mali kriminalizovať ich predchodcov ,podávať na nich trestné oznámenia s cieľom zakrývať ich neschopnosť na ich postoch , ale s plnými hubami LEBO Matovič , Heger & Odor polarizovať a rozoštvávať ich jednobunkových VOLIčov ,ktorým sa ale už pomaly a iste otvárajú ich podvedené a krvou podliate nenávistné okále …….

Niet nad iniciatívu blbca ,ktorý si nie je schopný uvedomiť a ani pochopiť ,že je len hračkou v rukách toho ,ktorý sa postavil do role ZORRA POMSTITEĽA za činy ,ktoré ale napáchal on sám s jemu rovnými a nikto iný !!!

Rok chaosu , politickej nestability , morálneho a ekonomického úpadku v štáte FICILIA , ktorému opäť vládne jeden neschopný TROJZLOPENEC !

25.10.2024

Aj slušní občania Slovenaska majú za sebou jeden rok ,,vlády“ TROJZLEPENCA vo FICILII na Plochej zemí ,ktorej zase vládnu tí , ktorí Slovensko ruinovali a valcovali pred rokom 2020 . A tak je tu čas na obzretie sa za týmto rokom ,zamyslením sa nad ním ,ale aj spravenie si dialektiky s otázkou ,čo nám všetkým tento rok dal a čo nám vzal ! Keďže prvý rok každej jednej [...]

Komu a na čo dnes slúži plénum cirkusu PARLAMENT vo FICILII na Plochej zemí ?

18.09.2024

To ,čo sa včera udialo a podarilo jednému JUDÁŠOVI z búdy na Súmračnej v pléne cirkusu PARLAMENT vo FICILII na Plochej zemí môže iste závidieť aj OTEC NÁRODA Slovenského z ELEKTRY ! Včera bol totiž ukončený akt POMSTY zo strany JEDÁŠA cez jeho 76 PILATOV ,ktorý už melie z posledného ,kope tak ako zdochýnajúca kobyla a chytá sa už každej jednej slamky na vode ,na [...]

Koniec demokracie vo FICILII , alebo zanikne portál Debata Pravda . sk ?

08.09.2024

O tom ,čo sa deje na tomto portáli už tretí deň sa nedá povedať a označiť to ináč ,ako útok na DEMOKRACIU ,slobodu prejavu a názoru občanov ,ktorý sa chcú aj prostredníctvom tohto portálu vyjadrovať k dianiu v súčasnej FICILII ,ktorú zase ovládla banda JUDÁŠOV okolo svojho JUDÁŠA ,ktorý dokázal aj atentát na seba samého predpovedať a teda zahrať sa na jasnovidca [...]

gaza

Hizballáh vyzval vyše 20 izraelských osád na evakuáciu. WAFA: Pri útoku v Gaze bolo zabitých najmenej 30 ľudí

26.10.2024 21:49

Izrael naopak uvoľnil niektoré bezpečnostné obmedzenia pre obyvateľov oblastí na severe Izraela.

Gruzínsko, voľby, Európa, EÚ, Ukrajina

V Gruzínsku je sčítaná veľká časť okrskov: Vyhrala vládnuca strana, opozícia neuznáva výsledky

26.10.2024 18:36, aktualizované: 23:10

Predstaviteľ opozičnej strany Koalície za zmenu označil výsledky za ústavný puč.

únos

Tragédia v Mexiku: Pri nehode autobusu zomrelo najmenej 24 ľudí

26.10.2024 18:21

Pri nehode autobusu v centrálnom Mexiku zahynulo najmenej 24 ľudí a ďalších päť ľudí bolo zranených.

Policajný potápač

Dráma na Dunaji: Polícia vytiahla muža, ktorý skočil do rieky. Napriek snahe sa ho nepodarilo oživiť

26.10.2024 17:45, aktualizované: 18:29

Polícia prehľadávala nábrežie a hladinu rieky, záchranným zložkám sa osobu podarilo vytiahnuť z vody a začali ju oživovať.