Rok chaosu , politickej nestability , morálneho a ekonomického úpadku v štáte FICILIA , ktorému opäť vládne jeden neschopný TROJZLOPENEC !

Aj slušní občania Slovenaska majú za sebou jeden rok ,,vlády“ TROJZLEPENCA vo FICILII na Plochej zemí ,ktorej zase vládnu tí , ktorí Slovensko ruinovali a valcovali pred rokom 2020 . A tak je tu čas na obzretie sa za týmto rokom ,zamyslením sa nad ním ,ale aj spravenie si dialektiky s otázkou ,čo nám všetkým tento rok dal a čo nám vzal !
Keďže prvý rok každej jednej vlády býva reštrikčný a robia sa počas neho nepopulárne opatrenia SMERom k občanom a zabúda sa počas neho na predVOLebné sľuby ,tak máme za sebou predovšetkým rok starosti o našich ľudí ,ktorých trebalo uprednostniť pred problémami bežných občanov a čo najskôr sa postarať o ich prepustenie z z výkonov trestov ,alebo o ich pozastavenie , ako aj zrušenie trestných stíhaní pre našich ľudí ! Čo sa iste podarilo aj novelizáciou ,novelezivaného Trestného zákona . O tom kde ostal a čo ostalo pri tomto zákone radovému a slušnému občanovi sa radšej ani nejdem pýtať . Ale som presvedčený o tom ,že len očí pre plač a údiv nad arogantnosťou tých ,ktorých si samí zvolili tí ,ktorí už dnes najviac plačú a nariekajú !
A tak bolo a je len samozrejmosťou ,že pri týchto ,,starostiach“ o našich ľudí sa zabudlo na nášho VOLIča , a na jeho potreby nie len v nákupných centrách ,ale predovšetkým v zdravotníckych zariadeniach po celej FICILII ,v ktorých bolo potrebné meniť napred riaditeľov a až potom sa pozrieť aj na pacientov VOLIčov ! Ako to celé dopadlo už všetci veľmi dobre vieme.A to aj to, že JEDEN ROK bol a je stratený aj v tomto SMERe a občanovi VOLIčovi zase ostali len oči pre plač!
Počas tejto mizérie a trápenia sa ,ale občania Slovenska vo FICILII zažili aj teatro a predpovedaný predom avizovaný atentát na najpovolanejšieho ,po ktorom sa ZÁZRAČNE rýchlo vyliečil a dnes je asi v lepšej fyzickej a psychyckej kondícii ako pred ním . Ale keďže účel svedčí prostriedkom ,tak aj tento účel iste splnil to ,čo splniť mal a do EUROPARLAMENTU sa dostali tí ,ktorí sa tam mali a museli dostať . A tak zostali ovce sýte a aj vlk celý!!!
Počas tohto roka mizérie a trápenia sa , sa dočkali VOLIči FICILIE na Plochej zemí aj novej prezidentky ,ktorá bola po rozpade SMERu po voľbách v roku 2020 síce nenávidenou a odsudzovanou ,ale v roku 2024 už dobrou podrž taškou na to ,aby prevzala žezlo po skutočnej Pani Prezidentke Čaputovej . A tak sa posilnilo postavenie najpovolanejšieho ,ktorý si sám túto prezidentku hodoval na jeho tisíc klikovej hrudi dlhé roky . A dnes ju ovláda viac ,ako v minulosti jedného poľovníka z Limbachu !
Významným miľníkom tejto ,,vlády“ mizérie a neschopnosti sa stal ,ale iste tzv. LEX KONSOLIDAČNO – OŽOBRAČOVACÍ balíček ,ktorému predchádzalo ,ale ŠKANDALÓZNE priznanie cestovných náhrad – diét pre všetkých ministrov vo výške 5 000 eur na jeden mesiac a najpovolanejšiemu o čosi viac vo výške 6 500 eur a k tomu celoživotná renta vy výške platu poslanca v cirkuse PARLAMANT ! Je ,ale zaujímavým poznaním a faktom ,že pri tomto nekresťanskom obohacovaní sa nepoužilo ani len raz to oblígatné LEBO MATOVIČ ,ktoré ale zaznieva už veľmi nahlas a často pri LEX BALÍČKU ,ktoré má prekryť a zakryť BIČ ,ktorý si na seba samí uvili jednobunkový VOLIči nie len z búdy na Súmračnej . A ja sa ich aj preto aj tu pýtam ,komuže to treba dnes vopchať rožok za dvadsať centov s maslom po štyri eura do gágora za tento podvod na nich ???

Keď sa pozriem aj na zahraničnú ,,politiku “ tejto mizérie a neschopnosti pod vedením ,,diplomata KONCHITY“ ,vedenú na všetky svetové strany ,tak mi je prinajmenšom na zvracanie z jeho číreho amaterizmu , ktorý mu musia závidieť nie len žiaci študujúci v prvom ročníku diplomácie ….

Počas tohto roka sa udialo vo FICILII na Plochej zemí veľmi veľa vecí ,ktoré nedávajú kľudne a spokojne spávať aj jedno bunkovým VOLIčom a len veľmi ťažko by sme hľadali niečo pozitívneho predovšetkým pre nich ,ale nepredbiehajme a počkajme si na ďalší rok v ktorom si budú vychutnávať plody ich práce z pred vyše roka vo volebných miestnostiach a ako ho vôbec prežijú ,keď ho vôbec prežijú………

Zavrieť ! Súdruh kapitán , ale veď nemáme žiadne dôkazy ? Povedal som zavrieť , dôkazy sa nájdu potom ! !! !

22.10.2024

Už skoro jeden rok máju jednobunkovci vo FICILII na Plochej zemí praktiky z päťdesiatich rokov minulého storočia ,ktoré v dnešných dňoch kulminujú a majú prekryť neschopnosť tohto doslova nevládneho TROJZLEPENCA ,ktorý ušil na ich jednobunkovcov budú nezmieriteľných a fatálnych následkov v podobe LEX KONSOLIDAČNO – OŽOBRAČOVACIEHO balíčka ,ktorý sa snažia [...]

Komu a na čo dnes slúži plénum cirkusu PARLAMENT vo FICILII na Plochej zemí ?

18.09.2024

To ,čo sa včera udialo a podarilo jednému JUDÁŠOVI z búdy na Súmračnej v pléne cirkusu PARLAMENT vo FICILII na Plochej zemí môže iste závidieť aj OTEC NÁRODA Slovenského z ELEKTRY ! Včera bol totiž ukončený akt POMSTY zo strany JEDÁŠA cez jeho 76 PILATOV ,ktorý už melie z posledného ,kope tak ako zdochýnajúca kobyla a chytá sa už každej jednej slamky na vode ,na [...]

Koniec demokracie vo FICILII , alebo zanikne portál Debata Pravda . sk ?

08.09.2024

O tom ,čo sa deje na tomto portáli už tretí deň sa nedá povedať a označiť to ináč ,ako útok na DEMOKRACIU ,slobodu prejavu a názoru občanov ,ktorý sa chcú aj prostredníctvom tohto portálu vyjadrovať k dianiu v súčasnej FICILII ,ktorú zase ovládla banda JUDÁŠOV okolo svojho JUDÁŠA ,ktorý dokázal aj atentát na seba samého predpovedať a teda zahrať sa na jasnovidca [...]

gaza

Hizballáh vyzval vyše 20 izraelských osád na evakuáciu. WAFA: Pri útoku v Gaze bolo zabitých najmenej 30 ľudí

26.10.2024 21:49

Izrael naopak uvoľnil niektoré bezpečnostné obmedzenia pre obyvateľov oblastí na severe Izraela.

Gruzínsko, voľby, Európa, EÚ, Ukrajina

V Gruzínsku je sčítaná veľká časť okrskov: Vyhrala vládnuca strana, opozícia neuznáva výsledky

26.10.2024 18:36, aktualizované: 23:10

Predstaviteľ opozičnej strany Koalície za zmenu označil výsledky za ústavný puč.

únos

Tragédia v Mexiku: Pri nehode autobusu zomrelo najmenej 24 ľudí

26.10.2024 18:21

Pri nehode autobusu v centrálnom Mexiku zahynulo najmenej 24 ľudí a ďalších päť ľudí bolo zranených.

Policajný potápač

Dráma na Dunaji: Polícia vytiahla muža, ktorý skočil do rieky. Napriek snahe sa ho nepodarilo oživiť

26.10.2024 17:45, aktualizované: 18:29

Polícia prehľadávala nábrežie a hladinu rieky, záchranným zložkám sa osobu podarilo vytiahnuť z vody a začali ju oživovať.