Založ si blog

Nikto predsa nechcel Fica za prezidenta. . . . .

Pri dnešnom rýchlo rannom  prebehnutí pod rôznymi elaborátmi a diskusiami pod nimi mi ,,udrel“ do očí hore citovaný text s doplnkom o jeho možnom dôveryhodnom prieskume od jedného polo blázna s patentom na rozum  ,ktorý sa už roky na debatách nevie v pratať do kože a pod rôznymi nickami múti negatívnym spôsobom  vody v debatách tým naj primitívnejším spôsobom a lieta pod nimi doslova  tak,ako utrhnutý  vagón na slepej koľaji v Revúcej!

Keďže o polo bláznovi sa je zbytočne vyjadrovať a skôr ho treba ľutovať než s ním tratiť čas a vymieňať  si názory ,tak sa ho len jednoducho pýtam . Prečo dalo jeho modle v posledných prezidentských voľbách vo,, finále“  hlas cca.850 000 verných ovečiek , keď nechceli aby sa stal prezidentom Ficílie? ?? Prečo ho vôbec tieto veriace ovečky posunuli až do finále ??? Prečo jeho modla mala vlastný volebný team ,ktorý mu ,,ordinoval“ taktiku a ovplyvňoval jeho správanie až do poslednej sekundy v týchto voľbách ??? A hlavne sa pýtam tohto polo blázna , prečo jeho modla vôbec kandidovala na post prezidenta Ficílie  ,keď podľa neho ju predsa nikto v nej  za prezidenta nechcel a čuduj sa svete podľa neho  ani tých cca. 850 000 verných ovečiek???  Samozrejme ,že by som mohol pokračovať v otázkach a pýtať sa do nekonečná tohto polo blázna a nie len jeho  ,ale dnes to už nerieší žiaden problém a Slovensko má konečne Pána Prezidenta ,ktorého mu závidia aj blízke  okolité štáty!!!

Od posledných prezidentských volieb sa na debatách aj Pravdy  preliali už hektolitre žlče a nenávisti voči hlave štátu zo strany tých ,ktorí nevedia do dnes prehltnúť horkú pirulku v podobe prehry ich modly a ich trauma a negatívne emócie  z nej naberajú  na intenzite pri mene Pána Prezidenta Kisku nebývalé rozmery a vedú až k poznaniu jedného polo blázna v podobe jeho už spomenutého tvrdenia !!! A ja len dúfam ,že sa tejto ,,okrase“ všetkých diskusii podarí raz prísť na to,že musí toho ešte strašne veľa vidieť ,aby dokázal pochopiť to ,čo sa vlastne v rozhodujúci deň posledných prezidentských volieb stalo………….

 

 

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 469527x
Priemerná čítanosť článkov: 2972x

Autor blogu

Kategórie